Fotbal intern

CSA Steaua face show în Liga 4! Victorie la diferenţă imensă în deplasare

16.11.2018 | 20:10
CSA Steaua face show in Liga 4 Victorie la diferenta imensa in deplasare

Echipa CSA Steaua a făcut show la ultimul meci jucat în Liga 4 și a învins, în deplasare, cu scorul de 7-0, formația AS Tricolor. Partida care a deschis etapa cu numărul 13 s-a disputat fără spectatori pe stadionul Coresi.

Celelalte meciuri din runda a 13-a sunt programate sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 14:00, după următorul program: AS Romprim – ASC Carmen 1937, AFC Asalt – Vis de București, AFC Comprest GIM – Bucharest United, Victoria București – Progresul București 2005, Real Crângași – Unirea Politehnica București, AFC Rapid – CS FC Dinamo și LPS Mircea Eliade – Metaloglobus 2.

CSA Steaua face show în Liga 4 și e lider autoritar

După ce a făcut show în meciul cu AS Tricolor, CSA Steaua, pregătită de Marius Lăcătuș, și-a consolidat poziția de lider în clasamentul din Liga 4. Formația ”roș-albastră”, care a primit un singur gol în 13 etape, a acumulat 37 de puncte și are un avans de șapte puncte față de ASC Carmen 1937 și de opt puncte față de CS FC Dinamo.

Alin Predescu sărbătorește golul marcat în meciul Academia Rapid Bucureşti
Alin Predescu sărbătorește golul marcat în meciul Academia Rapid Bucureşti

La începutul lunii noiembrie, CSA Steaua a pus bazele unui program pentru socios pe care l-au denumit “Naţiunea Stelistă”, iar pachetele pe care le pune la dispoziţie fanilor sunt personalizate în stil militar: Pachetul Sergent, Pachetul Maior, Pachetul Colonel și Pachetul General.