Fotbal intern

CSA Steaua – FCSB II 1-1. Egalare dramatică în minutele de prelungiri. Final cu scandal. Video

13.03.2021 | 17:17
CSA Steaua  FCSB II 11 Egalare dramatica in minutele de prelungiri Final cu scandal Video
Scandal la finalul meciului dintre CSA şi FCSB II. Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie. FOTO: fanatik.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua – FCSB II s-a terminat cu scorul de 1-1, după un meci tensionat. Oaspeţii au deschis scorul după o execuţie frumoasă a lui Buziuc. Octavian Popescu, „perla“ lui Gigi Becali, a părăsit terenul accidentat, iar finalul a fost unul foarte aprins. Nedelcu a luat al doilea galben, Steaua a egalat, jucătorii au sărit la bătaie, iar Soiledis şi Opriţa au văzut „roşu“ direct în ultimele minute ale partidei. 

CSA Steaua – FCSB II 1-1

  • Min. 90+5: Spiritele s-au încins la marginea terenului. Soiledis a intervenit în forţă şi a fost eliminat. La fel şi Daniel Opriţa.
  • Min. 90+2: Steaua egalează în minutele de prelungire prin Huiban.
  • Min. 85: Dragoş Nedelcu vede al doilea „galben“ şi căpitanul oaspeţilor e trimis la cabine.
  • Min. 73: Buziuc marchează cu o execuţie superbă.
  • Min. 68: După o ciocnire la mijlocul terenului, Octavian Popescu de la FCSB şi Bărbulescu de la Steaua s-au lovit, iar căpitanul gazdelor a fost avertizat. Popescu, care fusese avertizat cu două minute mai devreme, a fost schimbat cu Robert Tudor. Tânărul de la FCSB a ieşit schiopătând şi primeşte îngrijiri la marginea terenului.
  • Min. 64: FCSB a cerut lovitură de pedeapsă pentru un henţ. Arbitrul a lăsat jocul să curgă.
  • Min. 59: O nouă ocazie pentru Steaua. Răsdan trimite un şut la colţul scurt, dar mingea este respinsă în corner.
  • Min. 55: Schimbare la Steaua: iese Nsiah şi intră Huiban.
  • Min. 50: Soiledis trimite periculos spre poarta Stelei, dar portarul respinge peste bară.
  • Min. 45: FCSB face prima schimbare. Pantea este înlocuit cu Alexandru Nicola.
  • Min. 40: Pericol în careul lui FCSB 2, după un corner executat de pe partea dreaptă. Mingea s-a scurs pe lângă bară.
  • Min. 34: Niţă a reuşit să trimită balonul în poarta Stelei, dar era în afara jocului, aşa că arbitrul a anulat reuşita.
  • Min. 33 : Adi Ilie de la Steaua a primit cartonaşul galben după un fault pe tuşă şi a fost certat de antrenor. „Lasă-l, de ce faci fault?, a spus Opriţa.
  • Min. 24 : Nsiah a trimis puternic spre colţul scurt, dar nu a prins cadrul porţii lui FCSB II.
  • Min. 12: Steaua trimite mingea în poarta lui FCSB II, dar arbitrul a anulat reuşita pentru fault în atac. Daniel Opriţa, antrenorul gazdelor, nu a fost de acord cu decizia centralului. „Poţi să dai penalty, fault în atac niciodată“, i-a spus tehnicianului arbitrului de rezervă. „Uită-te, bă, că vede lumea la televizor. E gol valabil, nu se poate să arbitrezi în halul ăsta“, a continuat să protesteze Opriţa.
  • Min. 11: Ocazie mare de gol pentru Steaua. Chipirliu a reluat cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă, balonul trecând de puţin pe lângă stâlpul porţii oaspeţilor.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua: Mușat – Călințaru, Walace, Beța, Ilie – Enceanu, Bărbulescu – Rasdan, Chipirliu, Pacionel – Nsiah. Rezerve: Balbarau, Neacsu, Vlad, Bajenaru, Mihaescu, Huiban, Mihalache, Zaharia, Morariu. Antrenor: Daniel Oprița

FCSB II: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Oct. Popescu, Buziuc. Rezerve: Udrea, Nicola, Gogor, Papuli, Stan, Filip, Ardelean, Pandele, Robert Tudor. Antrenor: Bogdan Vintilă

ADVERTISEMENT

CSA Steaua – FCSB II Live stream Digi Sport

Partida CSA Steaua – FCSB II se joacă sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00, pe terenul 5 din cadrul complexului Ghencea şi va putea fi vizionată pe micul ecran pe canalul Digi Sport 1. De asemeni, o mai puteţi urmări şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

În cele zece meciuri jucate până acum, CSA Steaua nu a pierdut nici unul, având opt succese şi două remize, în timp ce rivala a adunat tot opt victorii, însă a pierdut în două rânduri, unul dintre eşecuri fiind chiar în tur, în meciul direct, 1-2 la baza de la Berceni a FCSB.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a făcut două remize mai puţin scontate în ultimele trei meciuri, una la Buzău, cu Metalul, scor 2-2 şi alta acasă cu Tunari, scor 0-0. Altminteri, echipa lui Daniel Opriţa ar fi înregistrat un punctaj maxim. Prima clasată din serie nu obţine promovarea directă, doar se clasează alături de locul secund la barajul de promovare.

În tur, s-a impus CSA Steaua cu 2-1 într-un meci în care gazdele de la FCSB II nu au dorit televizarea meciului. Deşi CSA Steaua a avut un jucător eliminat şi a fost condusă cu 1-0 echipa lui Daniel Opriţa a reuşit o spectaculoasă răsturnare a situaţiei în inferioritate, egalând prin Chipirliu şi înscriind golul victoriei în ultimul minut prin Antohi spre disperarea lui Gigi Becali, care a fost prezent la meci.

ADVERTISEMENT

Mulţi jucători din lotul primei echipe trimişi ca ajutor la FCSB II

Este de notorietate faptul că Gigi Becali a pierdut prin hotărâre judecătorească dreptul de a mai utiliza marca Steaua, aceasta revenind clubului format de Ministerul Apărării şi care a început de la nivelul ligii a patra. Gigi Becali nu doreşte sub nici o formă să vadă ajungând CSA Steaua la nivelul ligii a doua şi mai apoi să atace promovarea în primul eşalon.

Motiv pentru care l-a anunţat pe Bogdan Vintilă, antrenorul de la echipa a doua, că va primi întăriri de la prima echipă deşi aceasta are meci la Arad, cu UTA. Vor trece la FCSB II în încercarea de a se câştiga derbyul şi a se stopa parcursul CSA Steaua Soiledis, Pantea, Perianu, Şut, Oaidă, Robert Ion şi Buziuc, jucători care pentru nivelul ligii a treia sunt mult peste nivelul acestui eşalon.

Gigi Becali nu vrea ascensiunea CSA Steaua

Gigi Becali este foarte deranjat de faptul că echipa CSA Steaua este finanţată din bani publici şi se acordă salarii consistente, mult peste ceea ce se câştigă în al treilea eşalon şi vrea ca această echipă a Armatei să nu promoveze. El este convins că formaţia a doua a clubului unde este patron o poate ţine mai departe în divizia C pe CSA Steaua.

Însă Daniel Opriţa nu se sperie de aceste ameninţări şi nici de faptul că adversarul va fi serios întărit sâmbătă, afirmând că şi în echipa lui există jucători experimentaţi, unii jucând chiar la nivelul primei divizii şi că are mare încredere în băieţii săi că vor reuşi să repete succesul din tur, pentru a mări avansul.

ADVERTISEMENT