CSA Steaua ia măsuri: „Se poate ajunge la rezilierea contractului”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
16/04/2018, 08:12
CSA Steaua ia măsuri: „Se poate ajunge la rezilierea contractului”

Scenele de la derby-ul Ligii 4 dintre CSA Steaua şi Academia Rapid au adus aminte de problemele pe care le făceau odinioară ultraşii din Liga 1. 57 de persoane au primit interdicţie pe stadioane după incidentele de la Steaua-Rapid, 32 pe un an, 25 timp de 6 luni. Cu toate acestea, gazdele dau vina pe firma de pază pentru ceea ce s-a întâmplat: 

„Luni îi vom verifica pe cei 960 de stewarzi, cu nume, prenume, CNP, contractele lor de muncă, pregătirea lor, tot ce înseamnă activitatea unei firme de pază care trebuie să asigure ordinea unei competiţii sportive. Se poate ajunge chiar la rezilierea contractului cu Rotw Guard Security”, a anunţat comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, pentru gsp.ro.

Cine este Rotw Guard Security

Compania de pază Rotw Guard Security a semnat două contracte cu CSA Steaua, începând cu primăvara lui 2017. Conform Seistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), primul contract a fost semnat pe 7 aprilie 2017, în valoare de peste 700.000 de lei, pentru ca al doilea să fie semnat pe 28 martie 2018. Dacă primul contract  era semnat la preţul de 24 lei/oră fără TVA, al doilea contract câştigat de Rotw Guard este în valoare de 35 de lei/oră, adică 1,4 milioane de lei fără TVA (304.000 de euro).

Închide ×