Sport

Practici scandaloase la CSA Steaua! Cum sunt șantajați jucătorii de care „militarii” vor să scape

CSA Steaua vrea să se despartă de mai mulți jucători în această iarnă, însă, cei care nu acceptă rezilierea contractelor de comun acord, ar fi șantajați.
13.01.2022 | 15:39
Practici scandaloase la CSA Steaua Cum sunt santajati jucatorii de care militarii vor sa scape
CSA Steaua vrea să se despartă de mai mulți jucători în această iarnă, însă, cei care nu acceptă rezilierea contractelor de comun acord, ar fi șantajați
ADVERTISEMENT

CSA Steaua are o listă cu mai mulți jucători de care vrea să se despartă în această iarnă. Din lotul lui Daniel Oprița au plecat deja portarul Mario Enache și atacantul Cezar Gherghiceanu.

Mario Enache a revenit la FC U Craiova, de unde fusese împrumutat la începutul sezonului. În timp ce lui Cezar Gherghiceanu i-a fost reziliat contractul.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua îi șantajează pe jucătorii de care vrea să scape

Potrivit Digi Sport, CSA Steaua încearcă să mai scape de Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru și Ovidiu Morariu, în această perioadă de mercato. Însă, din cauza faptului că cei patru jucători nu sunt de acord cu rezilierea contractelor, „militarii” au trecut la șantaj.

Sursa citată notează că jucătorii în cauză au fost informați de conducătorii CSA Steaua despre faptul că se vor antrena separat, iar, în cazul în care nu vor scoate timpii impuși, li se vor diminua salariile.

ADVERTISEMENT

În prima zi, cei patru jucători vor trebui să facă ture de teren, de 300 de metri, timp de 50 de minute. În cazul în care timpul scos va fi sub un minut și 12 secunde, jucătorului, care nu a atins borna impusă, i se va scădea salariul.

În a doua zi, turele vor fi tot de 300 de metri, însă, de această dată, timpul în care fotbaliștii trebuie să alerge va crește la 60 de minute.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

În prezent, CSA Steaua se află pe locul 6 din Liga 2. Deși „militarii” vor să termine sezonul pe primul loc, aceștia nu vor putea promova, din cauza regulamentului FRF, care nu permite unui club departamental să evolueze în primul eșalon.

Cu toate acestea, suporterii roș-albaștrilor încercă schimbarea regulamentului în plin sezon. „AS47”, una dintre paginile de Facebook a suporterilor CSA Steaua, a obținut o poziție oficială din partea UEFA în legătură cu acceptarea cluburilor finanțate de Stat.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la „AS47”, UEFA susține că nu există nicio regulă care să interzică licențierea cluburilor deținute de Stat.

Totodată, UEFA ar fi transmis și faptul că regulile interne de licențiere, din fiecare țară, sunt stabilite de asociațiile naționale.

În primul meci oficial din 2022, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Unirea Constanța. Partida este programată sâmbătă, 26 februarie.

ADVERTISEMENT
Tags: