Fotbal intern

CSA Steaua, întăriri pentru barajul de Liga a 3-a! A transferat un fost fotbalist care a jucat la Petrolul şi Rapid. FANATIK confirmat

10.03.2020 | 16:31
CSA Steaua intariri pentru barajul de Liga a 3a A transferat un fost fotbalist care a jucat la Petrolul si Rapid FANATIK confirmat
CSA Steaua, întăriri pentru barajul de Liga a 3-a! Transferă un fost fotbalist care a jucat la Petrolul şi Rapid
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu mai concepe să rateze promovarea în Liga a 3-a. După eșecurile consecutive din ultimele două sezoane, echipa din Ghencea s-a întărit serios în acest sezon. Sub conducerea lui Daniel Oprița este așteptat fundașul Wallace Alves da Silva, un jucător cu meciuri în prima ligă a României.


UPDATE 10 martie, ora 16:33 / CSA Steaua a anunțat oficial transferul brazilianului Wallace. Fostul jucător al Rapidului și Petrolului a semnat până în 2022.

ADVERTISEMENT


CSA Steaua se întărește pentru barajul de Liga a 3-a! Transferă un fost fotbalist care a jucat la Petrolul şi Rapid

FANATIK a aflat că între CSA Steaua și fotbalistul brazilian de 30 de ani negocierile sunt extrem de avansate.

Wallace Alves da Silva ar fi ajuns deja un un acord cu steliștii și, dacă nu vor apărea surprize, urmează să semneze.

ADVERTISEMENT

Viitorul jucător al celor de la CSA Steaua, Wallace Alves da Silva, are un trecut legat de fotbalul românesc. În perioada 2011-2019 a bifat prezențe la șapte echipe din primele două ligi ale României.

Cele mai importante nume bifate în țara noastră de jucătorul sud american sunt Rapid București și Petrolul Ploiești. Pentru echipa din Giulești a evoluat atât în Liga 1 (2012-2013), cât și în liga secundă în următoarele două sezoane.

ADVERTISEMENT
  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Wallace
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lotului CSA Steaua (Transfermarkt)

Petrolul Ploiești, ultima echipă la care a jucat Wallace

În sezonul 2019-2020, Wallace a jucat pentru Petrolul Ploiești, club pentru care a bifat șase prezențe, toate ca titular.

ADVERTISEMENT

Între 2015 și 2018, Wallace a fost un obișnuit al Ligii 1, fiind sub contract cu Juventus (Daco Getica), FC Voluntari și Dunărea Călărași.

CSA Steaua, transferuri importante în acest sezon

CSA Steaua a făcut transferuri importante înainte de startul acestui sezon. Echipa Armatei nu mai concepe să nu promoveze în al treilea eșalon.

Cu un nou antrenor, Daniel Oprița, CSA Steaua a prezentat oficial, la startul sezonului, 7 jucători, confirmând mutările anunțate inițial de FANATIK.

Au venit la Steaua, în iulie: Ovidiu Morariu (29 ani, fundaș, Metalurgistul Cugir), Serviu Bactar (23 ani, fundaș, Școlar Reșița), Marian Neagu (27 ani, mijlocaș, Balotești), Rares Enceanu (24 ani, mijlocaș, FC Argeș), Liviu Băjenaru (36 ani, mijlocaș, Turnu Măgurele), Robert Elek (31 ani, atacant, Snagov) și Cosmin George Mihai (23 ani, fundaș, Balotești).

ADVERTISEMENT