Sport

CSA Steaua devine o forță! Adrian Porumboiu aruncă bomba: „Firme uriașe sunt interesate să investească”

Adrian Porumboiu anunță nașterea unei noi forțe în fotbalul românesc. Proaspăt promovată în Liga 2, CSA Steaua ar putea beneficia de sprijinul unor „firme uriașe”.
02.06.2021 | 12:38
CSA Steaua devine o forta Adrian Porumboiu arunca bomba Firme uriase sunt interesate sa investeasca
ADVERTISEMENT

CSA Steaua se pregătește să intre într-o nouă eră odată cu promovarea în Liga 2. Chiar dacă nu vor reuși să ajungă imediat în primul eșalon, „militarii” pot sta deja liniștiți, pentru că firme importante și oameni de afaceri puternici vor să investească „sume mari de tot”. O spune nimeni altul decât Adrian Porumboiu.

Steaua va face o echipă cu care va «curăța» tot când va intra în prima ligă, va fi puternică. Sunt oameni puternici și companii multinaționale care ar investi sume imense într-un brand ca Steaua. Sunt interesate firme cu profituri uriașe, susține fostul finanțator al FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

De altfel, încă din toamna anului trecut, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că Dragoş şi Adrian Pavăl, cunoscuți și ca „frații Dedeman”, datorită companiei pe care o dețin, și-au exprimat intenția de a transforma echipa Armatei într-o adevărată forță a fotbalului românesc. Și nu sunt singurii.

CSA Steaua se transformă. Companii importante sunt gata să investească sume uriașe

Cine crede că Steaua va rămâne mai mult de doi ani în Liga 2 se înșală amarnic. Pe lângă Steaua vor roi foarte mulți investitori, pentru că au niște condiții cu totul deosebite. Au stadion, au bază de antrenament, au tot ce le trebuie.

ADVERTISEMENT

Atunci doi, trei, cinci investitori, poate unul cu bani foarte mulți, vor veni. Steaua va face o echipă cu care va «curăța» tot când va intra în prima ligă, va fi puternică. E un brand puternic Steaua.

Din ce știu eu, sunt oameni puternici și companii multinaționale care ar investi sume imense într-un brand ca Steaua. Acolo ai toate condițiile din lumea asta, trebuie doar să vină cineva cu bani, pe care și-i va scoate în câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Steaua este renumită prin faptul că a câștiga Liga Campionilor, a fost finalistă acolo, a avut rezultate pe care niciun club din România nu le-a avut. Sunt interesate și firme cu profituri uriașe, eu știu, dar nu am voie să spun mai multe”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Gsp.ro, asigurându-i pe fanii „roș-albaștrilor” că echipa va promova „într-un an, poate doi”.

Daniel Oprița, pe picior de plecare? Am aflat ce salariu i-a fost oferit

În altă ordine de idei, chiar dacă a reușit promovarea în Liga 2, după aproape patru ani de suferință, viitorul lui Daniel Oprița la CSA Steaua rămâne învăluit în mister.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că „militarii” i-au propus prelungirea contractului scadent în această vară, dar cu un salariu de doar 3.000 de euro pe lună. Având în vedere că o bună parte dintre elevii săi încasează sume mult mai mari, refuzul categoric al tehnicianului nu trebuie să mire pe nimeni.

Mai am o lună, nu știu ce va fi pe viitor. Dacă mi se va propune ceva serios, voi accepta! Nu vreau să vorbesc prea mult, dar a fost ceva, o propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!

Sunt ale noastre, voi discuta cu conducerea. Întrebați-i pe ei, nu vreau să spun ce se întâmplă. M-au adus să promovez echipa în Liga 2, mai departe nu vreau să vorbesc ce se întâmplă! Eu am promovat echipa, mai departe depinde de dânșii ce vor face”, a răbufnit Oprița imediat după manșa retur a barajului de promovare, câștigat cu 4-1 la general în fața celor de la Afumați.

ADVERTISEMENT