Fotbal intern

CSA Steaua, la un pas de promovare în Liga 3! Stagiunea poate fi încheiată la Comisii

29.04.2020 | 11:17
CSA Steaua la un pas de promovare in Liga 3 Stagiunea poate fi incheiata la Comisii
ADVERTISEMENT

CSA Steaua ar putea promova direct în Liga 3, fără disputarea unui baraj, dacă Federația Română de Fotbal va decide sfârșitul sezonului din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, forul prezidat de Răzvan Burleanu va lua o decizie radicală în privința ligilor inferioare, unde echipele nu vor putea face față unui calendar aglomerat, cu două meciuri pe săptămână.

CSA Steaua, la un pas de Liga 3

CSA Steaua a ratat în ultimii doi ani prezența la barajul de promovare în Liga 3, după ce a cedat în play-off-ul diviziei a patra în fața celor de la Rapid și Carmen București.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice pe teritoriul României, dar „militarii” pot profita de această situație.

Conform Antena Sport, Federația Română de Fotbal este pregătită să decidă încheierea sezonului din Liga 4, considerând că disputarea tuturor etapelor, inclusiv a play-off-ului și a barajelor de promovare în divizia a treia, este puțin probabilă, cele mai multe echipe fiind alcătuite din jucători amatori, care nu s-ar putea adapta unui calendar încărcat, cu partide din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

În momentul suspendării activităților fotbalistice, CSA Steaua ocupa primul loc în clasamentul Ligii a patra, cu 18 victorii din tot atâtea posibile și un avans de șapte puncte de formația de pe poziția secundă, Rapid 2.

CSA Steaua ar putea juca pe noul stadion din toamnă

Lucrările stadionului din Bulevardul Ghencea sunt cele mai avansate, în comparație cu arenele Giulești și Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

La Stadionul Steaua au fost montate deja, aproape în întregime, scaunele, și a fost instalată una dintre tabelele de marcaj, iar ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat că în luna septembrie va apărea și suprafața de joc.

Dacă lucrările vor continua în același ritm și Federația Română de Fotbal va decide încheierea stagiunii, CSA Steaua ar putea juca pe noua arenă din Bulevardul Ghencea în Liga 3.

ADVERTISEMENT