CSA Steaua București a ținut să marcheze 77 de ani la înființarea clubului cu mai multe evenimente speciale. Unul dintre ele va avea loc Muzeul Fotbalului. FANATIK a aflat detalii extrem de interesante.
Vineri 7 iunie, ora 11:00, la Muzeul Fotbalului, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va lansa 7 tricouri de legendă, cu numele fotbaliștilor care de-a lungul timpului au purtat acest număr devenit sfânt pentru „roș-albaștri” datorită lui Marius Lăcătuș.
Din informațiile FANATIK, printre cele 7 legende se numără bineînțeles Marius Lăcătuș, Nicolae Pantea, Marcel Răducanu, dar și Florin Răzdan, ultimul jucător al CSA Steaua București care a purtat tricoul cu numărul 7 înainte să fie retras. „Fiara” va fi prezentă la stadion alături de ceilalți foști jucători ai Stelei, iar evenimentul va fi transmis live și pe Steaua TV.
Proiectul se numește „Magicul 7” și tricourile vor fi realizate exact așa cum au fost în perioada în care aceștia se aflau pe teren. Tricourile vor putea fi ulterior cumpărate de către fani la Muzeul Fotbalului.
FANATIK a aflat că tricourile celor 7 jucători vor fi scoase la licitație timp de 7 zile. Toți banii strânși vor merge la un caz umanitar prin „Asociația Victoria este a ta”.
Este vorba despre Mario Voinea, un copil în vârstă de un an care suferă de una dintre cele mai rare boli din lume și de sora sa, afectată de aceeași boală.
Părinții au lansat un apel disperat și încearcă să strângă 1,2 milioane de euro pentru terapiile zilnice de care copilul diagnosticat cu parapareză spastică ereditară tip 56. Mario și-a pierdut controlul asupra capului, trunchiului și membrelor.
Părinții Vlad și Mădălina Voinea au lansat un apel disperat și încearcă să strângă donații pentru a putea continua tratamentul, mai ales că Mario a pierdut toate achizițiile neurologice de până acum și a redevenit un nou născut. Oricine dorește să susțină această cauză poate dona 2 euro prin SMS la 8828 cu textul: „MARIO și MEDEEA”.
Pe data de 7 iunie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București aniversează 77 de ani. Pe 7 iunie 1947, generalul Mihail Lascăr, ministrul de război de la acea vreme, promulgat „Ordinul de Înființare al Clubului Armatei Române în baza Decretului Regal nr. 135 din 07.03.1946”.