Sport

CSA Steaua mai bifează un transfer! Un jucător de primă ligă ajunge în Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a mai bifat un transfer de la o echipă din prima ligă, deși formația lui Daniel Oprița nu are drept de promovare nici în acest sezon.
27.08.2022 | 09:30
CSA Steaua mai bifeaza un transfer Un jucator de prima liga ajunge in Ghencea
CSA Steaua a mai bifat un transfer din prima ligă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița simte nevoia unor întâriri, mai ales după începutul nereușit de sezon al echipei sale, CSA Steaua pierzând în ultima rundă din campionat, pe teren propriu, împotriva lui Csikszereda, scor 0-4.

CSA Steaua a mai bifat un transfer din prima ligă

CSA Steaua a reușit să îl împrumute pentru un sezon pe Dragoș Gheorghe de la Petrolul Ploiești, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, Dragoș Gheorghe! Fostul mijlocaș al celor de la Astra și Petrolul Ploiești, Dragoș Gheorghe, a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe un sezon.

În vârstă de 23 de ani, Dragoș Gheorghe a fost format de Astra Giurgiu, echipă pentru care a marcat 5 goluri în 24 de meciuri, iar în ultimele șase luni a aparținut de Petrolul.

ADVERTISEMENT

Este un fotbalist care va aduce mai multă viteză în jocul echipei și căruia îi dorim mult succes în tricoul Stelei”, s-a arătat în comunicatul „roș-albaștrilor”.

Daniel Oprița și-a certat jucătorii după umilința cu Csikszereda

Daniel Oprița a fost extrem de nervos la finalul partidei cu Csikszereda, fiind dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi: O seară neagră pentru noi, chiar dacă am avut ceva ocazii. Când faci asemenea greșeli nu ai ce pretenții să ai. Fără agresivitate, fără reacție, ne eliminăm foarte ușor din joc iar ei au profitat.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți jucători noi, trebuie să lucrez la omogenitate. Trebuie să fim mai uniți, să fim o echipă”.

„Cei de la Csikszereda erau și ei într-o situație dificilă, dar au meritat astăzi victoria. Mă deranjează atitudinea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că e 3-0, dar hai să dăm un gol, să arătăm că vrem. Trebuie să fim puternici și să mergem mai departe, suntem la Steaua și e presiune.

Sper să înțeleagă jucătorii că au greșit. I-am avertizat și la Slatina, când am condus cu 2-0 și am tremurat pe final. Dacă nu, intră alții. Mă deranjează atitudinea, fiecare trebuie să se uite la el.”, a spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT