Sport

Prima reacție a atacantului dorit de Daniel Oprița la CSA Steaua: „Am mai lucrat cu el, telefonul meu este deschis!”. Update

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, și l-ar dori pe Claudiu Bălan, atacantul care tocmai și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948.
06.09.2022 | 18:12
Prima reactie a atacantului dorit de Daniel Oprita la CSA Steaua Am mai lucrat cu el telefonul meu este deschis Update
Claudiu Bălan e cotat la 550.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
06-09-2022
20:24

Claudiu Bălan nu ar spune nu unei oferte de la CSA Steaua

Claudiu Bălan e dispus să negocieze un transfer la CSA Steaua: „Acolo joacă Gugu, cel care a fost căpitan la noi la Craiova și am jucat amândoi împreună la FC Universitatea Craiova (FC U Craiova 1948 – n.r.). După ce am reziliat cu Știința, am mai fost cautat de câteva echipe din Liga 2. Cu domnul Oprița am mai lucrat pe la Reșita și mă bucur că mă apreciază.

Însă, nu am fost căutat de nimeni de la Steaua, dar telefonul meu este în continuare deschis. Orice ofertă este bine venită pentru mine, iar eu le voi analiza pe toate și voi lua cea mai bună decizie”, a spus fostul atacant al lui FC U Craiova 1948, conform ProSport.

Daniel Oprița a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înainte de „Eternul Derby” cu Dinamo, care se va disputa pentru prima oară în Liga 2 Casa Pariurilor.

Daniel Oprița vrea un atacant care tocmai și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948

Invitat la emisiunea „Națiunea Stelistă”, Daniel Oprița a recunoscut că și-ar mai dori un jucător, deși echipa nu are posibilitatea de a promova în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua se află pe locul șapte în clasament, cu zece puncte după cinci etape, iar Daniel Oprița a recunoscut că și-ar mai dori un jucător.

„Astăzi am citit că și-a reziliat Claudiu Bălan, de la Craiova lui Mititelu, atacantul. Chiar acum citeam că și-a reziliat contractul. El poate fi transferat în perioada asta de orice echipă, oricând, doar că nu știu bugetul dacă-mi mai permite. Da, m-ar interesa”, a spus antrenorul.

ADVERTISEMENT

Claudiu Bălan era la FC U Craiova 1948 din 2014

Claudiu Bălan era cel mai vechi jucător din lotul echipei lui Adrian Mititelu. Atacantul a fost pe teren de liga a cincea și a participat la toate promovările lui FC U Craiova 1948.

Marius Croitoru a decis să renunțe la serviciile lui Claudiu Bălan, după ce i-a mai adus la echipă pe George Ganea, dar și pe Vladislav Blănuță, împrumutat din Serie C, de la Pescara.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FC U Craiova 1948 i-a găsit înlocuitor și lui Andrea Compagno. Este vorba despre Jibril Ibrahimi, transferat pentru 150.000 de euro de la FC Sfîntul Gheorghe Suruceni

Drept urmare, Adrian Mititelu a luat decizia să renunțe la serviciile lui Claudiu Bălan, care ar putea ajunge acum la CSA Steaua: „Fotbal Club Universitatea 1948 și Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Claudiu pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei în ultimii ani și îi urează mult succes în următoarea provocare”.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprța îi mai are la dispoziție pe postul de atacant pe Bogdan Chipirliu, Tsvetelin Chunchukov și mai tinerii Atanas Trică și Iustin Răducan.

ADVERTISEMENT