ADVERTISEMENT
Sport

CSA Steaua, pregătită de promovarea în Liga 2: ”Să nu avem emoţii cu Afumaţi”

CSA Steaua este la un singur pas de a-și îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 2, dar trebuie să mai treacă de barajul cu CS Afumați.
Autor: Traian Terzian | 19.05.2021 | 16:37
CSA Steaua, pregătită de promovarea în Liga 2: ”Să nu avem emoţii cu Afumaţi”
CSA Steaua este la un singur pas de a-și îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 2, dar trebuie să mai treacă de barajul cu CS Afumați. Sursă foto: Sport Pictures

Formația Armatei a trecut în semifinalele barajului de Mostiștea Ulmu, după un scandal în ambele manșe, călărășenii acuzând deciziile de arbitraj.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, CS Afumați a avut o revenire fantastică cu FCSB 2, după ce pierduseră în tur chiar pe teren propriu.

Promovare în Liga 2, singurul scop pentru CSA Steaua

Responsabil cu probleme organizatorice la CSA Steaua, fostul fundaș Iulian Miu, este de părere că elevii lui Daniel Oprița sunt mult prea experimentați pentru a se împiedica de CS Afumați în lupta pentru promovarea în Liga 2.

”Eu ştiu foarte bine ce joacă Afumaţi, au jucat un baraj sezonul trecut. Eu m-am uitat la ambele meciuri pe care le-au avut cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Am văzut că acei tineri care sunt acum la FCSB 2 nu pot să facă faţă la Liga 3 cu doar doi jucători de la prima echipă. Fără ajutor de la prima echipă nu pot să facă faţă”, a declarat Miu pentru Look Sport.

Oprița are scaunul asigurat și pentru sezonul viitor

Oficialul de la CSA Steaua are încredere în Daniel Oprița și lasă să se înțeleagă că acesta se va afla pe banca tehnică a echipei și în sezonul viitor, dar crede că gruparea Armatei trebuie să se organizeze mai bine.

”Trebuie să fim pregătiţi, să nu ne relaxăm că jucăm cu Afumaţi. Echipa să fie montată, Daniel Opriţa e conştient şi ştie exact cum să îşi facă treaba, jucătorii au experienţă şi ştiu să gestioneze aceste momente. Sperăm să nu avem emoţii în această dublă cu Afumaţi.

ADVERTISEMENT

Nu se schimbă nimic, lucrurile trebuie să meargă înainte, cu antrenorii care au venit atunci când echipa a fost într-un moment dificil în Liga 4. Uşor-uşor ajungem în Liga 2 şi trebuie să vedem de ce avem nevoie să facem faţă. Se va juca pe un stadion nou, suporterii vor veni, trebuie să ne organizăm mai bine”, a spus Miu.

Condiții de Liga 1 la CSA Steaua

Meciul tur al dublei decisive pentru promovarea în Liga 2 dintre CSA Steaua și CS Afumați se va disputa pe Terenul 5 din Ghencea, sâmbătă, 22 mai, de la ora 17:30. Returul se va desfășura în 29 mai.

ADVERTISEMENT

Deși are șanse reale de a ajunge în Liga 2, antrenorul formației Metaloglobus, Gabriel Manu, a pus presiune pe jucătorii de la CSA Steaua și a afirmat că ”roș-albaștrii” ar fi trebuit să câștige mult mai clar seria din care au făcut parte.

Tehnicianul de la Metaloglobus, care în sezonul viitor ar putea să-i aibă adversari pe cei de la CSA Steaua, a menționat faptul că jucătorii lui Daniel Oprița beneficiază de condiții care nu se găsesc la multe formații din Liga 1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT