Fotbal intern

CSA Steaua, primele măsuri ca să joace direct în Liga 2! “Am încercat să facem o fuziune!”

08.07.2019 | 13:24
CSA Steaua primele masuri ca sa joace direct in Liga 2 Am incercat sa facem o fuziune

Marius Baciu, antrenorul echipei Daco Getica Bucureşti, a dezvăluit că CSA Steaua a luat primele măsuri ca să joace direct în Liga 2. Astfel, gruparea Armatei a încercat să “fuzioneze” cu Daco Getica, iar Ionel Ciuclea, Marius Baciu şi oficialii Stelei s-au întâlnit pentru a discuta în legătură cu posibilitatea ca echipa din Liga 4 să joace în eşalonul secund, dar nu au găsit nicio cale legală.

CSA Steaua, primele măsuri ca să joace direct în Liga 2

“Noi chiar am încercat, am avut o discuţie cu domnul comandat, am fost împuternicit din partea clubului meu, să avem o discuţie vis-a-vis de o posibilă colaborare, să joace Steaua în Liga 2. Să facem o fuziune, nu ştiu ce formă. Noi am vrut să ajutăm Steaua să fie la un nivel mai bun. Ne-am fi bucurat să găsim o formă, să îi lăsăm să meargă mai departe.

Nu s-a găsit nicio formă legală. Ei au condiţii, au bază, e o echipă din Bucureşti. Am rămas în relaţii foarte bune, am stat de două sau trei ori cu conducerea Stelei la masă. A fost discuţia să fiu eu antrenorul, nu neg acest lucru. Noi am avut o discuţie şi anul trecut, şi anul ăsta. Domnul Ciuclea, domnul Bixi (n.r. Pompiliu Bixi Mocanu), domnul Neagoe (n.r. managerul secţiei de fotbal CSA Steaua)… am avut o discuţie împreună“, a spus Marius Baciu, conform ProSport Live.

Fotbaliştii de la CSA Steaua la finalul meciului cu CSA Steaua din finala Cupei României, faza pe Bucureşti. Sursă foto: sportpictures.eu
Fotbaliştii de la CSA Steaua la finalul meciului cu CSA Steaua din finala Cupei României, faza pe Bucureşti. Sursă foto: sportpictures.eu

CSA Steaua a ratat promovarea de două ori

CSA Steaua a ratat şansa să promoveze în Liga a 3-a pentru al doilea an consecutiv. În sezonul 2017 – 2018 echipa Armatei nu a putut să se impună în faţa celor de la Rapid Bucureşti, iar echipa din Giuleşti a terminat brajul pe locul 1. De partea cealaltă, CSA Steaua a fost învinsă în ediţia 2018 – 2019 de Carmen Bucureşti, dar cele două echipe se vor întâlni şi în sezonul 2019 – 2020 în Liga 4, toate acestea după ce Carmen Bucureşti a pierdut barajul de promovare în faţa celor de la Mostiștea Ulmu.

De partea cealaltă, Daco Getica Bucureşti a terminat sezonul 2018 – 2019 pe locul 11 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 47 de puncte, la egalitate cu UTA Arad, Ripensia Timişoara şi Farul Constanţa. Echipa din Bucureşti a fost învinsă de 13 ori în 38 de meciuri, a remizat de 14 ori şi a câştigat 11 partide.

Tags: