Fotbal intern

VIDEO. CSA Steaua, primul meci, prima victorie! SHOW cu 2.000 fani! Mesajele suporterilor

CSA Steaua primul meci VIDEO. UPDATE. S-a încheiat meciul, jucătorii sărbătorind cu fanii la final. Ion Ion, antrenorul CSA Steaua, a folosit următorul 11: Iancu - Butoi, Pădureţ, Sitaru, Radu...
23.07.2017 | 13:50
VIDEO CSA Steaua primul meci prima victorie SHOW cu 2000 fani Mesajele suporterilor

CSA Steaua primul meci VIDEO. UPDATE. S-a încheiat meciul, jucătorii sărbătorind cu fanii la final. Ion Ion, antrenorul CSA Steaua, a folosit următorul 11: Iancu – Butoi, Pădureţ, Sitaru, Radu – Curt Cadolar, Lolescu, A. Vâlcea – Predescu – Chivu, Mirea. La partidă au asistat 2.000 de suporteri, aceştia afişând un banner care a avut următorul mesaj: “Nu am renunţat, nici n-am plecat vreodată / Am fost şi vom rămâne alături de Armată”.

CSA Steaua primul meci VIDEO. Vezi imagini din Ghencea6

CSA Steaua a avut pe teren o echipă foarte tânără, media de vârstă a jucătorilor lui Ion Ion a fost de 19,7 ani, cel mai în vârstă din primul 11 fiind fundaşul central, Bogdan Sitaru (26 de ani). Opt dintre cei unsprezece jucători care au jucat în meciul cu echipa Comprest Bucureşti au avut vârsta între 18 şi 19 ani. În a doua repriză a meciului, Ion Ion a efectuat mai multe schimbări, iar jocul echipei a fost total diferit de primul mitan în care s-au marcat toate cele 3 goluri ale întâlnirii.

Update. Meciul amical dintre Steaua Armatei şi Comprest Bucureşti se joacă în acest moment, iar acesta se dispută pe terenul 5 din Ghencea. Aproximativ 2.000 de suporteri asistă la partida de verificare, iar ultraşii din Peluza Sud fac o atmosferă de Liga 1.

STEAUA – COMPREST 3-0 (Predescu 14 pen, Vâlcea 22, Mirea 24)

………………..

CSA Steaua a demarat proiectul redeschiderii secţiei de fotbal în urmă cu câteva luni, iar după ce Marius Lacatus a format lotul de jucatori noua echipă a roş-albaştrilor din Ghencea este gata pentru primul joc amical.

CSA Steaua primul meci VIDEO. Peluza Sud la datorie!

În urmă cu câteva zile Marius Lăcătuş a vorbit într-o conferinţă de presă de planurile de viitor ale celor de la CSA Steaua. Noul director tehnic al Stelei a recunoscut că, deşi le va fi foarte greu tinerilor jucătorii pe care Ion Ion o să îi antreneze, totuşi acest proiect al Armatei o să fie unul de reuşită chiar dacă Gigi Becali a declarat că o să le pună beţe în roate chiar dacă  Peluza Sud este alături de CSA Steaua.

Băiatul lui Didi Prodan joacă la Steaua!

Însă Marius Lăcătuş a prezentat şi lotul de jucători, iar printre elevii lui Ion Ion se regăsesc şi un fost fotbalist de la FCSB, Măcriş, dar şi băiatul fostului mare internaţional al Stelei, Didi Prodan. Directorul tehnic al Stelei este convins că din lotul echipei sale, în mod sigur, în următorii ani tinerii jucători din Ghencea vor creşte în valoare.

Amical în Ghencea de la ora 10:30

Roş-albaştrii vor disputa şi primul meci amical sub comanda lui Ion Ion, dar sub supravegherea lui Marius Lăcătuş cel care l-a cooptat în staff-ul echipei pe Stefan Iovan ca director sportiv. Astfel, azi de la ora 10:30, CSA Steaua va întâlni Comprest.