Sport

CSA Steaua, primul transfer important al verii. Atanas Trică va juca în Ghencea: „Am vorbit cu domnul Rotaru!” Exclusiv

FANATIK a discutat în premieră cu Eugen Trică și Daniel Oprița despre împrumutul lui Atanas Trică la CSA Steaua. Toate detaliile despre contractul jucătorului.
28.05.2022 | 15:23
CSA Steaua primul transfer important al verii Atanas Trica va juca in Ghencea Am vorbit cu domnul Rotaru Exclusiv
Atanas Trică are 17 ani și a jucat 3 meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atanas Trică a reușit primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 împotriva lui Dinamo, iar acum este gata să facă un nou pas în carieră, iar FANATIK a stat de vorbă cu Eugen Trică despre transferul la CSA Steaua.

Atanas, pe urmele lui Eugen Trică. Va juca în Ghencea: „Sincer mă bucur foarte mult”

Transferul lui Atanas Trică la CSA Steaua, anunțat de Prosport, este rezolvat. Lorena Balaci și Eugen Trică s-au întâlnit cu patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, iar atacantul de 17 ani va juca în sezonul viitor sub comanda lui Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

„Era timpul să facă pasul la nivelul următor și anume Liga 2. Din punctul nostru de vedere, el și-a făcut treaba la Liga a treia. El acum vine la un club foarte important și foarte bine organizat, cu mulți suporteri și deosebiti. Eu știu foarte bine asta și întradevăr acolo se vrea performanță. 

Și asta o să îl ajute mult. El va fi împrumutat un an de zile și m-am întâlnit deja cu patronul Mihai Rotaru, alături de Lorena. A înțeles și el și e pe aceeași lungime de undă cu noi. Este bine pentru copil să capete experiență, trece la alt nivel și se va învăța și cu presiune. La Steaua e presiune tot timpul”, a declarat Eugen Trică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică anunță că Atanas se va întoarce la Universitatea Craiova în sezonul viitor

CSA Steaua nu are opțiune de cumpărare pentru Atanas, iar nepotul lui Ilie Balaci va reveni vara viitoare în Bănie: „El este jucătorul Craiovei, doar că va fi împrumutat un an de zile, ceea ce e bine și pentru club și pentru Atanas. Se va întoarce la Craiova mai puternic și Atanas își dorește foarte mult acest împrumut. Dacă nu își dorea nu continuam discuțiile.

Daniel Oprița l-a urmărit tot timpul și îl dorește foarte mult. Are nevoie și se pliază pe stilul lui de joc pentru că Steaua joacă 4-4-2. Sunt toate lucrurile spre bine pentru toată lumea. Are avantajul că e și 2004 și regula la Liga 2 va fi 2002-2004. 

ADVERTISEMENT

El se știe cu foarte mulți jucători de la Steaua, ceea ce îl va ajuta mult. Eu sunt sigur că e o alegere foarte bună. Eu sincer mă bucur foarte mult și o să merg la meciuri în Ghencea. Repet, e un club foarte bine organizat și se vrea performanță acolo”. 

Eugen Trică crede că Atanas va promova cu Steaua în Liga 1: „Sunt ferm convins!”

„Steaua o să ajungă exact acolo unde îi e locul. Sunt ferm convins că la anul vor promova. După cum i-am văzut, ce organizare au, stil de joc, eu zic că da. Îl cunosc foarte bine și pe Daniel Oprița. Eu zic că sunt șanse mari să promoveze direct. Ăsta e pasul cel mai important pentru cariera lui.

ADVERTISEMENT

Sper să fie sănătos să muncească și să marcheze goluri la Steaua pentru că asta este meseria lui de atacant”, a declarat Eugen Trică, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce spune Daniel Oprița despre împrumutul lui Atanas Trică:

„Da, trebuie să semneze contractul, în mare ne-am înțeles. Poate să ne ajute mult. E junior, a marcat multe goluri la Liga a treia și am fost să îl urmăresc la meciuri. E un jucător care poate să facă față foarte bine. 

Poate să joace în mai multe sisteme. Eu am vorbit cu Eugen și vom vedea după un an ce își dorește și ce evoluții va avea. Poate rămâne și mai mult. Eu îl știu de la 11 ani, când l-am luat la antrenament la Juventus București. 

E un băiat care își dorește foarte mult să ajungă fotbalist. A crescut foarte mult și se trage din fotbaliști mari. Are în ADN totul”, a declarat Daniel Oprița, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 17 ani are Atanas Trică, fiind evaluat la 25.000 de euro conform Transfermarkt

 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT