Sport

CSA Steaua pune în vânzare abonamente pentru sezonul din Liga 2. Câți bani trebuie să scoată fanii din buzunar

CSA Steaua va pune în vânzare abonamente pentru noul sezon din Liga 2 și speră ca la finalul acestei stagiuni să aibă drept de promovare în primul eșalon al fotbalului românesc.
21.07.2022 | 10:11
CSA Steaua pune in vanzare abonamente pentru sezonul din Liga 2 Cati bani trebuie sa scoata fanii din buzunar
CSA Steaua va pune în vânzare abonamente pentru noul sezon din Liga 2 și speră ca la finalul acestei stagiuni să aibă drept de promovare în primul eșalon al fotbalului românesc
ADVERTISEMENT

Echipa Armatei va începe sezonul cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la Metaloglobus, în 6 august, urmând ca derby-ul cu Dinamo să aibă loc în etapa a 6-a.

Prețurile abonamentelor la meciurile din Liga 2 ale celor de la CSA Steaua

Cu două săptămâni înainte de startul stagiunii 2022-2023 din Liga 2, CSA Steaua a anunțat că pune în vânzare abonamente și speră să adune cât mai mulți suporteri la partidele de acasă.

ADVERTISEMENT

În prima fază, abonamentele se vor vinde doar în online, pe site-ul www.entertix.ro, începând de vineri, 22 iulie. În format fizic, abonamentele se vor putea achiziționa de la casieria stadionului ”Steaua” începând de marți, 26 iulie.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua scoate la vânzare trei tipuri de abonamente, în funcție de locul ales în stadion. Un abonament la Peluza Sud costă 200 de lei, unul la Tribuna 2 este 300 de lei, iar Tribuna 0 ajunge la 600 de lei.

ADVERTISEMENT

Se încearcă schimbarea statului

CSA Steaua, care în sezonul trecut a ratat șansa de a juca la barajul de promovare pentru că nu îndeplinea toate condițiile necesare, forțează promovarea în SuperLiga în actuala stagiune. Conducerea încearcă asocierea clubului cu o companie pe acțiuni, pentru dreptul de accedere în primul eșalon.

Romtehnica este compania pe care CSA Steaua vrea să o asocieze. Romtehnica funcționată ca o societate comercială cu capital integral de stat, iar Ministerul Apărării Naționale este unicul acționar.

ADVERTISEMENT

MApN trebuie să aprobe schimbarea statutului secției de fotbal pentru a putea intra într-o asociere cu o societate comercială, urmând ca schimbarea statutului secției de fotbal să fie aprobată printr-o hotărâre de Guvern.

Sistemul de joc din Liga 2

Și actualul sezon din Liga 2 este împărțit în dou. La prima fază a competiției vor lua startul 20 de echipe și constă într-un sezon regular, doar tur, cu 19 etape. A doua parte 2 se va desfășura în sistem play-off și play-out.

ADVERTISEMENT

În play-off vor merge primele șase echipe clasate, iar pentru evitarea retrogradării se vor bate celelalte 14 cluburi. Play-off-ul se va juca în sistem tur și retur, în total zece etape, în timp ce play-out-ul va avea șapte etape, cu doar un tur.

ADVERTISEMENT
Tags: