Fotbal intern

CSA Steaua răspunde la atacurile lui Mihai Stoica: ”Să trimită ce artilerie vor ei”

22.02.2021 | 15:08
CSA Steaua raspunde la atacurile lui Mihai Stoica Sa trimita ce artilerie vor ei
ADVERTISEMENT

Echipa de fotbal CSA Steaua este liderul seriei a 4-a în Liga 3 și are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund. Opoziție puternică fac cei de la FCSB, care nu acceptă ca Steaua să promoveze, în detrimentul satelitului roș-albaștrilor. 

Gigi Becali a anunțat că la meciul direct, dintre Steaua și FCSB II va trimite mai mulți jucători de la prima echipă, pentru a învinge gruparea din Ghencea și pentru a bloca astfel, ascensiunea echipei Armatei, pe care Meme Stoica a numit-o ”Gaura neagră”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei, Daniel Oprița, a răspuns atacurilor venite din partea oficialilor FCSB și spune că echipa lui este pregătită să promoveze.

Oprița: ”Suntem pregătiți să promovăm”

Scandalul mocnește de mai multă vreme din cauza conflictului dintre finanțatorul FCS; Gigi Becali, și juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care cere despăgubiri de milioane de euro pentru folosirea ”frauduloasă” a mărcii ”Steaua”, de către clubul lui Becali.

ADVERTISEMENT

Oficialii liderului din Liga 1, între care și managerul general Meme Stoica, nici nu vor să audă de o eventuală promovare a Stelei și a au pregătit strategia prin care s-o blocheze: ”O să trimitem artileria grea”, au spus oficialii FCSB.

”Suntem pregătiți să ne luptăm la promovare cu FCSB 2 și nu mă interesează ce jucători vor trimite de la prima echipă. Pot să trimită împotriva noastră ce artilerie doresc ei. Noi ne-am pregătit foarte bine și așteptăm să reîncepem lupta pentru promovare”, a replicat Daniel Oprița, la Prosport.

ADVERTISEMENT

Oprița: ”Noi nici prime nu avem”

MAPN a declanșat un veritabil război al declarațiilor după ce a făcut public bugetul echipei de fotbal Steaua. Antrenorul grupării din Ghencea, Daniel Oprița, susține că sumele vehiculate sunt exagerate.

Aproximativ un milion de euro a fost bugetul pe anul 2020 al echipei de fotbal Steaua București, conform datelor publicate de Ministerul Apărării Naționale.

ADVERTISEMENT

Oamenii de fotbal au reacționat și consideră inadmisibil ca o echipă care activează în eșaloanele inferioare, de la înființare, 2017, să primească atâția bani din bugetul Armatei. Oprița a ținut să lămurească și acest aspect.

”Noi nu jucăm nici măcar pe prime. La noi jucătorii își plătesc și chiriile. Nu știu despre ce gaură neagră vorbește Meme Stoica”, a mai spus Oprița, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 8,00 este cota pentru „fără gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT