Sport

CSA Steaua s-a despărțit oficial de 16 jucători! Prima reacție a antrenorului Daniel Oprița

Steaua a anunțat oficial pe rețelele de socializare despărțirea de 16 jucători. Majoritatea fotbaliștilor din lotul lui Daniel Oprița au ajuns la final de contract.
06.06.2023 | 15:05
CSA Steaua sa despartit oficial de 16 jucatori Prima reactie a antrenorului Daniel Oprita
CSA Steaua s-a despărțit oficial de 16 jucători. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
06-06-2023
12:15

Daniel Oprița, după ce CSA Steaua s-a despărțit de 16 jucători: „Nu știu ce vom face”

Fără drept de promovare în SuperLiga, CSA Steaua a anunțat despărțirea de 16 jucători. Antrenorul Daniel Oprița mai are doar cinci fotbaliști sub comandă și se gândește și el la plecare, chiar dacă mai are un an de contract.

„Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână, ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sunt sub contract, mai avem cinci jucători. Eu mai contract încă un an, am avut oferte. Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a declarat Daniel Oprița pentru As.ro.

CSA Steaua se confruntă cu plecări în masă ale jucătorilor. Clubul antrenat de Daniel Oprița a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea oficială de 16 fotbaliști. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Bogdan Chipirliu, Cristian Balgiu, Rareș Enceanu și Tsvetelin Chunchukov mai au contract cu „militarii”.

CSA Steaua s-a despărțit oficial de 16 jucători! Un lot întreg părăsește echipa antrenată de Daniel Oprița

Daniel Oprița anunța la mijlocul lunii mai că doar patru jucători din lotul lui CSA Steaua mai au contract și pentru sezonul următor. Ulterior, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numele celor patru fotbaliști. „Militarii” au anunțat că Tsvetelin Chunchukov se află în negocieri pentru transferul la o echipă din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Steaua București se desparte de 16 jucători! Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

ADVERTISEMENT

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la CSA Steaua.

Daniel Oprița va continua pe banca celor de la CSA Steaua

CSA Steaua a încheiat pe locul 2 play-off-ul ligii secunde, însă „militarii” se confruntă, în continuare, cu interdicția de a promova în SuperLiga. În ultima etapă a sezonului, clubul din Ghencea a învins-o pe teren propriu, scor 4-2 pe Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după fluierul final al partidei, oficialii celor de la CSA Steaua au anunțat pe rețelele de socializare că Daniel Oprița va continua pe banca roș-albaștrilor și în sezonul următor.„Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF. Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic”, se arată în comunicatul emis de CSA Steaua.

ADVERTISEMENT