CSA Steaua, scandal imens. Au ieşit de pe teren. Reacţia lui Lacătuş!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
03/04/2018, 18:57
CSA Steaua, scandal imens. Au ieşit de pe teren. Reacţia lui Lacătuş! GALERIE FOTO

Steaua lui Marius Lăcătuş continuă lupta pentru promovare chiar dacă roş-albaştrii au făcut un pas greşit după remiza din Ştefan cel Mare cu Dinamo, scor 2-2. În această după amiază formaţia din Ghencea s-a deplasat pe terenul celor de la Progresul Bucureşti 2005, acolo unde partida s-a întrerupt, în minut 60, la scorul de 2-0 pentru gruparea roş-albaştrilor.

Ce s-a întâmplat? Deranjaţi de maniera de arbitrat jucătorii celor de la Progresul Bucureşti 2005 au părăsit terenul de joc. Fotbaliştii gazdă au acuzat că a doua reuşită a roş-albaştrilor a vebit după un aut pe care arbitrul l-a acordat greşit. Marius Lăcătuş a vorbit pentru FANATIK.RO despre evenimentele petrecute la acest meci.

“Doream să câştigăm pe teren acest meci!”

Mariuis Lăcătuş este convins că rezultatul partidei o să fie omologat la masa verde cu scorul de 3-0 pentru echipa sa. “Sunt un pic mâhnit după cele întâmplate pe teren. Eu doream să câştig acest meci acolo în iarbă. Nu ştiu ce a fost în capul adversarilor de la Progresul, deoarece este clar că acest meci îl vor pierde acum la masa verde.

De pe bancă mi s-a părut un arbitraj corect. Ei au acuzat unele lucruri la golurile noastre, dar vă spun sincer că nici eu nu prea am înţeles de ce nu au vrut să mai continue partida. Oricum noi trebuie să rămânem concentraţi pentru lupta la promovare”, a spus Lăcătuş pentru FANATIK. RO.

 

Închide ×