Meciurile Stelei lui Lăcătuş, televizate. Unde vezi tot programul

Steaua, Marius Lacatus, Liga 4

Super veste pentru susţinătorii formaţiei CSA Steaua, din Liga a 4-a, care este coordonată de Marius Lăcătuş.

Suporterii echipei CSA Steaua, care evoluează în Liga 4, vor putea vedea la televizor meciurile pe care formaţia coordonată de Marius Lăcătuş le va disputa pe teren propriu în sezonul 2017-2018. Începând din această săptămână, partidele "roş-albaştrilor" vor putea fi urmărite pe Telekom Sport.

Prima partidă televizată a formaţiei Armatei va fi cea dintre CSA Steaua - Metaloglobus, care va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, iar ora urmează să fie stabilită în zilele următoare. Decizia de a accepta transmiterea meciurilor a venit după ce un oficial al formaţiei coordonate de Marius Lăcătuş a susţinut că cei de la AMFB au cerut 1.500 de euro pentru fiecare meci transmis - vezi detalii.

Golaveraj de 66-3 pentru CSA Steaua

CSA Steaua a jucat 12 meciuri în sezonul 2017-2018 din Liga 4, iar gruparea pregătită de Ion Ion se află pe poziţia a 2-a, cu 32 de puncte, trei mai puţine decât liderul Academia Rapid care are şi un meci în plus jucat. Mai mult, CSA Steaua a bifat 10 victorii în primele 12 runde şi două remize şi are un golaveraj de 66-3. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL!

Iată ce meciuri ale CSA Steaua vor fi televizate:

CSA Steaua - Metaloglobus

CSA Steaua - AS Termo

CSA Steaua - Victoria Bucureşti

CSA Steaua - Academia Rapid

CSA Steaua - Progresul Spartac

CSA Steaua - AS Carmen Bucureşti

CSA Steaua - AS Roprim

32 puncte are CSA Steaua în Liga 4, sezonul 2017-2018