Fotbal intern

CSA Steaua şi-a dat foc la valiză. Adio promovare în Liga 2!

22.04.2018 | 17:02
CSA Steaua sia dat foc la valiza Adio promovare in Liga 2

CSA Steaua este formaţia care se bate în acest sezon cu Academia Rapid la promovarea în Liga 3, dar nu de puţine ori Marius Lăcătuş i-a transmis lui Gigi Becali că echipa Armatei ar putea să joace de la vară direct în Liga 2. Iar lucrul respectiv chiar ar fi putut să se întâmple, dacă Răzvan Burleanu şi oamenii săi nu se supărau faţă de atitudinea pe care clubul comandantului Cristian Petrea a avut-o faţă de actuala conducere FRF la alegeri.

Oficialii FRF au informaţii că Marius Lăcătuş ar fi votat cu Ionuţ Lupescu, deşi ştia clar că exista posibilitatea ca de la vară Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF, să faciliteze promovarea direct în Liga 2 a clubului CSA Steaua. Însă pe holurile de la FRF, “Fiara” a fost auzit cum spunea că el a venit la aceste alegeri doar că l-a trimis colonelul Cristian Petrea, cel care trebuia să vină la FRF. Însă FANATIK.RO a aflat că planul lui Răzvan Burleanu pentru îmbunătăţirea imaginii fotbalului românesc era unul mai amplu.

CSA Steaua, Farul şi U Cluj au pierdut sprijinul lui Burleanu!

FANATIK.RO a aflat că în birourile de la FRF s-a tot discutat până în pragul alegerilor găsirea unei posibilităţi pentru ca formaţiile cu tradiţie din fotbalul românesc, care au dispărut şi au luat-o din nou din Liga 4, să revină cumva cât mai repede în prim plan. Astfel, cluburile care se află în această situaţie şi se bazează pe sprijinul suporterilor ar fi putut avea posibilitatea să joace de la vară direct în Liga 2 după modelul CS U Craiova.

Însă preşedintele FRF Răzvan Burleanu a spus că nu va mai sprijini sub nici o formă o astfel de iniţiativă după ce formaţii precum U Cluj sau Farul au votat cu Ionuţ Lupescu la alegerile de pe 18 aprilie. În schimb UTA Arad a fost de partea lui Răzvan Burleanu. Este de urmărit ce se va întâmpla în lupta dintre CSA Steaua şi Academia Rapid deoarece este clar că o mare masă de suporteri o să aibă de suferit în cazul în care gruparea lor favorită nu va promova.