Fotbal intern

CSA Steaua şi Academia Rapid ar putea juca pe stadionul Dinamo. “Sunt discuţii!”

02.05.2018 | 13:34
CSA Steaua si Academia Rapid ar putea juca pe stadionul Dinamo Sunt discutii

UPDATE. Marius Lăcătuş a comentat pentru FANATIK.RO posibilitatea disputării meciurilor din playoff în Ştefan cel Mare. “Oficial eu nu am fost informat despre aşa ceva, dar recunosc că am auzit unele discuţii. Dar vă spun foarte sincer că nu văd nici o problemă dacă vom juca în Ştefan cel Mare. Vom juca unde vor decide cei de la AMFB. Dacă eram noi cei de la Steaua organizatorii, atunci poate că aveam pretenţii, dar aşa trebuie să ne supunem celor care fac regulamentele acestei serii din Liga 4. Nu contează pe ce teren vom juca, important pentru noi este să promovăm”, a spus Lăcătuş.


CSA Steaua şi Academia Rapid ar putea juca pe stadionul Dinamo. Preşedintele AMFB, Marian Lumânare, se gândeşte ca meciurile din playoff-ul Ligii 4, unde echipa lui Marius Lăcătuş şi cea a lui Daniel Pancu se vor lupta pentru a merge la barajul de promovare, să aibă loc pe stadionul central din “Ştefan cel Mare”.

“Nu este nimic sigur în acest moment. Sunt discuţii, dar pe 7-8 mai vom clarifica unde se vor juca meciurile din playoff”, a declarat Marian Lumânare, preşedintele AMFB, pentru FANATIK.RO.

O altă variantă pentru CSA Steaua şi Academia Rapid este “Arena Naţională”

Mai mult, în cazul în care partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid va fi cea care va decide ce echipă va merge la baraj, atunci acest meci va avea loc pe Arena Naţională, acolo unde s-a jucat şi CSA Steaua – Rapid, scor 1-3.

În prezent, Academia Rapid ocupă prima poziţie în clasamentul Ligii a 4-a, cu 68 de puncte, iar CSA Steaua pe 2, cu 61, dar cu un meci în minus faţă de rivala din Capitală. Cele două formaţii sunt urmate de AS Tricolor, cu 58 de puncte.

Tags: