Fotbal intern

CSA Steaua, tot mai aproape de promovarea în Liga a 3-a! Ce a făcut echipa lui Lăcătuș cu Progresul

30.05.2019 | 20:33
CSA Steaua tot mai aproape de promovarea in Liga a 3a Ce a facut echipa lui Lacatus cu Progresul

CSA Steaua a obținut cea de-a doua victorie din play-off-ul pentru promovarea în Liga a 3-a, impunându-se cu 2-0 în Regie împotriva celor de la Progresul. Golurile au venit târziu, Robu deschizând scorul în minutul 71, iar Lucas închizând tabela în minutul 90+1. 

CSA Steaua, tot mai aproape de promovarea în Liga a 3-a!

Echipa antrenată de Marius Lăcătuș are acum 9 puncte, însă lupta pentru promovare este departe de a se încheia. În ultima rundă din play-off, Steaua se va duela cu o adversară de temut, Carmen București, care a trecut astăzi cu 5-2 de Dinamo. Steaua s-a distrat și ea cu Dinamo în prima etapă.

De altfel, Carmen este singura echipă care a învins-o pe Steaua în sezonul regulat. A fost 1-0 în returul de acasă, după ce în tur Steaua se impusese cu un categoric 3-0, chiar în prima etapă a stagiunii. Carmen are la rândul său două victorii, însă trebuie să câștige jocul cu Steaua pentru a merge la barajul de promovare. Steliștii se mulțumesc și cu un egal, având un punct în plus în play-off în acest moment. La Carmen evoluează doi jucători cunoscuți publicului larg, Hristu Chiacu și Stelian Stancu, iar echipa este antrenată de Daniel Iftodi.

Cine câștigă duelul programat duminică, la ora 15:30, merge în barajul de promovare în Liga a 3-a, acolo unde se va duela cu cea mai bună echipă a seriei din Călărași.

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a 3-a anul trecut,  când a fost oprită chiar de marea rivală Rapid. Cu investiții mai multe, giuleștenii nu au avut nicio problemă să învingă Steaua în play-off și ulterior în finala Cupei României, faza pe București.

Marius Lăcătuș a decis să treacă pe bancă în acest sezon, iar de la numirea sa în funcția de antrenor, echipa a pierdut un singur meci, cel împotriva lui Carmen.