Sport

CSA Steaua transferă de la FCSB! Omul lăudat de MM Stoica, dorit de Oprița

03.09.2020 | 13:20
CSA Steaua transfera de la FCSB Omul laudat de MM Stoica dorit de Oprita
ADVERTISEMENT

CSA Steaua continuă campania de transferuri și se întărește pentru noul sezon din Liga a treia, în care are ca obiectiv promovarea, iar Daniel Oprița a vrut să-și vadă noile achiziții pe teren în cât mai multe meciuri amicale.

În ultimul amical cu Mostiștea Ulmu, câștigat cu scorul de 5-1, Daniel Oprița a avut o surpriză extrem de plăcută și este hotărât să oprească un jucător care era în probe. Este vorba despre fotbalistul de 19 ani, Emiliano Pacionel, comparat în urmă cu doi ani cu Florin Cernat.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îl convingea atunci pe Gigi Becali să îi transfere de la Craiova pe frații Pacionel, care au o poveste extrem de interesantă. Cei doi ajungeau atunci sub comanda lui Laurențiu Reghechampf, după ce au semnat contracte de reprezentare cu Ana Maria Prodan.

,,Emiliano e rapid și foarte tehnic”

Fostul său antrenor, Valentin David a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul fotbalist al Craiovei, care a mai trecut și pe la Farul Constanța și Dunărea Galați, unde a fost împrumutat de FCSB: ,,Îi place să dribleze, uneori e egoist, dar așa atacanții de obicei”, declara antrenorul de la grupa 2001 pentru sport-vartos.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist a debutat la FCSB la numai 16 ani, în 2017, la victoria din Cupa României  cu Sănătatea Cluj, scor 6-1, când a impresionat asistența, iar Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa puștiului: ,,Pacionel are 16 ani, figura unui copil de 9 ani, dar vede fotbalul ca un jucător bun de 30 de ani. A avut o evoluție entuziasmantă”.

Nicolae Dică l-a remarcat și el, după ce a fost să îl vadă la lucru împreună cu Mihai Stoica: ,,Când am fost prima oară cu Dică să-l vedem la juniori, parcă îl priveam pe Florin Cernat”.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița e hotărât să îl transfere pe Pacionel, fostul jucător al FCSB-ului

Emlian Pacionel este atacant și are un 1,76 metri și 62 de kg, nefiind un jucător foarte înalt, dar are o viteză și o tehnică foarte bună: ,,La cum a jucat Pacionel astăzi, aș fi hotărăt să-l opresc. Dacă vine și el, ăsta este lotul pe care îl am”, a declarat antrenorul lui CSA Steaua.

Daniel Oprița are nevoie de întăriri, ținând cont că va avea ca adversari echipa a secundă a Rapidului și a lui Dinamo, dar mai ales FCSB II, iar lupta pentru promovare va fi crâncenă. Oprița vrea spectacol în acest sezon, în amicale, echipa sa pierzând un singur meci cu Metaloglobus, scos 1-3, dar a câștigat alte trei amicale: Steaua – Astra2 5-2; Steaua – CS Afumați 2-0; Steaua – Mostiștea Ulmu 5-1 și speră să promoveze încă din primul an și să sărbătoreacă cu fanii pe noul stadion din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Transferuri importante pentru echipa lui Daniel Oprița

Steaua i-a transferat în pauza competițională pe Dean Beța (CS Mioveni), Bogdan Chirpiliu (Gloria Buzău), George Călințaru (Turris), dar și doi jucători de la echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța: Antonio Vlad și Ștefan Mușat, care au fost împrumutați pentru o durată de un an, conform digisport.ro

 

 

 

 

ADVERTISEMENT