Fotbal intern

CSA Steaua transferă încă un fost fotbalist de la FCSB! Militarii continuă intăririle pentru Liga a patra!

17.07.2019 | 10:27
CSA Steaua transfera inca un fost fotbalist de la FCSB Militarii continua intaririle pentru Liga a patra

CSA Steaua și-a prezentat marți cele mai recente transferuri realizate înaintea startului celui de-al treilea sezon în care militarii atacă accederea la barajul de promovare în liga a treia. CSA l-a luat pe Rareș Enceanu, iar acum l-a transferat și pe Sebastian Chitoșcă, un alt fost fotbalist care a evoluat la FCSB, şi va îmbrăca tricoul roș-albastru în următor sezon al ligii a patra. Alături de fotbalistul crescut la Ceahlăul Piatra-Neamț, CSA Steaua i-a mai prezentat pe Cristian Dănălache, fost campion cu Unirea Urziceni și pe Ovidiu Marin, jucător ce a fost în lotul Concordiei Chiajna.

Chitoșcă, ajuns la 26 de ani, a bifat o singură apariție în tricoul FCSB-ului, în sezonul 2016-2017 al Cupei României, la un meci câștigat de Bucureșteni, 2-1, cu Foresta Suceava. Mijlocașul stânga de 26 ani a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru FC Botoșani, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Roman, FC Voluntari și FC Brașov. Conform transfermarkt.de, vârful de formă al fotbalistului, a fost în 2014, pe când evolua la Piatra Neamț și era cotat la 500.000 de euro.

Trei antrenori în trei ani pentru CSA Steaua

După două sezoane eșuate în Liga a patra, în care fotbaliștii din Ghencea au fost pregătiți de Ion Ion, în primul sezon și de Marius Lăcătuș, în stagiunea recent încheiată, conducerea clubului a decis instalarea lui Daniel Oprița în funcția de antrenor principal. Tehnicianul va fi secondat de Iulian Miu şi Fane Nofitovici, iar Sorin Bobariu va fi antrenor cu portarii. Florentin Dumitru va face parte şi el din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor. Noii conduceri i s-a impus ca obiectiv promovarea în eșaloanele superioare, iar durata contractelor este de un sezon, cu posibilitate de prelungire.

Daniel Oprița a început antrenoratul în 2014, la CSM Metalul Reșita, iar un an mai târziu a preluat-o pe Dacogetica, la vremea aceea Juventus București, cu care a reușit cel mai bun rezultat din cariera de antrenor, promovarea în prima divizie.