Carousel hot news

GALERIE FOTO. E gata! S-au montat tribunele pe arena CSA Steaua!

UPDATE. Tribunele au fost montate pe terenul care va găzdui meciurile de acasă ale CSA Steaua. Intră în galeria foto pentru imagini cu locul unde va evolua echipa Armatei!...
18.08.2017 | 17:20
ADVERTISEMENT

UPDATE. Tribunele au fost montate pe terenul care va găzdui meciurile de acasă ale CSA Steaua. Intră în galeria foto pentru imagini cu locul unde va evolua echipa Armatei!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CSA Steaua a început deja pregătirile pentru noul sezon. Deşi nu se ştie încă dacă echipa va evolua în liga a patra sau în liga a cincea, formaţa manageriată de Marius Lăcătuş a început să monteze deja tribunele pe terenul pe care îşi va disputa partidele pentru a îndeplini condiţiile impuse de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti.

ADVERTISEMENT

CSA are nevoie de cel puţin 200 de locuri pentru a primi licenţa de joc, însă oamenii de la clubul Armatei vor neapărat ca terenul să aibă cel puţin 600 de locuri, pentru că interesul se anunţă foarte mare pentru meciurile pe care echipa le va desfăşura pe teren propriu.

CSA Steaua tribune. 600 de abonamente vândute

CSA Steaua va juca partidele de acasă pe unul dintre terenurile din complexul sportiv Ghencea, un teren care pe vremuri era folosit pentru antrenamentele Stelei, CSA a vândut deja 600 de abonamente, lucru considerat un gest de solidaritate din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua este antrenată de fostul jucător al Stelei din anii 70, Ion Ion, este manageriată de Marius Lăcătuş şi a transferat o întreagp grupă de juniori, născuţi în 1999 şi 2000, de la Club Regal Bucureşti pentru a-şi forma lotul pentru ligile inferioare. Echipa a disputat deja câteva meciuri amicale, toate câştigate, împotriva unor formaţii de liga a cincea.

sursa foto: asociatia stelistilor 1947

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri