Fotbal intern

CSA Steaua U19 – FCSB U19 1-4! „Războiul stelelor”, tranșat de echipa lui „Vasi”

29.09.2018 | 13:59
CSA Steaua U19  FCSB U19 14 Razboiul stelelor transat de echipa lui Vasi

Un adevărat derby al orgoliilor se joacă în Ghencea, în Liga Elitelor, între echipele de U19 ale CSA Steaua și FCSB. Partida reprezintă un duel special pentru cele două formații roș-albastre care își dispută palmaresul Stelei, după ce juristul Armatei Florin Talpan s-a asigurat ca marca să nu mai aparțină trupei lui Gigi Becali.


UPDATE, ora 13:50 Final de meci în Ghencea. FCSB U19 s-a impus pe terenul lui CSA Steaua, scor 4-1, în prima etapă din Liga Elitelor. În minutul 90 câte un jucător de la fiecare echipă a primit cartonaș roșu.

FINAL DE MECI în confruntarea dintre CSA Steaua şi FCSB >>> https://goo.gl/c8bz9GMeciul s-a încheiat cu o victorie clară >>> https://goo.gl/c8bz9G

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 29. September 2018


UPDATE, ora 13:35 CSA Steaua a reușit să marcheze dintr-un penalty! CSA – FCSB 1-3!

GOOOOOOOL! S-a marcat în CSA Steaua – FCSB! Se anunţă o victorie categorică >>>> https://goo.gl/c8bz9G

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 29. September 2018

UPDATE, ora 13:28 FCSB face scor în Ghencea! CSA Steaua – FCSB 0-3!

UPDATE, ora 13:25 FCSB își dublează avantajul în Ghencea. CSA Steaua – FCSB 0-2!

UPDATE, ora 13:10 S-a deschis scorul în Liga Elitelor! CSA Steaua – FCSB 0-1!

PAUZĂ la meciul dintre CSA Steaua şi FCSB! Eliminare în prima repriză >>> https://goo.gl/c8bz9GCe a făcut Peluza Sud la meci >>> https://goo.gl/c8bz9G

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 29. September 2018

UPDATE, ora 13:00 Meciul se reia de la scorul de 0-0, iar CSA Steaua joacă în 10 oameni încă din minutul 23, după eliminarea lui Gîndac.


Partida de la U19 se joacă în baza din Ghencea, iar la partidă asistă și mai mulți fani din Peluza Sud, care după conflictul dintre Armată și patronul FCSB au decis să boicoteze meciurile echipei lui Dică și să meargă după trupa Armatei. De altfel, ultrașii de la Sud i-au luat peste picior pe cei de la FCSB, pe care i-au ironizat și i-au făcut „vânduți” sau „țărani de la Berceni”.

ACUM! Duel în Liga Elitelor: FCSB joacă împotriva CSA Steaua Citeşte cele mai noi ştiri pe FCSB >>> https://www.fanatik.ro/fcsb

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 29. September 2018

CSA Steaua U19 – FCSB U19. Debutanții lui Dică joacă în Liga Elitelor

Pentru echipa de juniori a celor de la FCSB joacă titulari Daniel Toma și Cristian Botezatu, fotbaliști care au debutat la prima echipă a lui Dică la meciul de Cupa României împotriva celor de la Unirea Alba Iulia, câștigat joi cu 1-0, după un gol marcat de Raul Rusescu. De asemenea, pe teren se află și Ștefan Cană, cel care în urmă cu câteva zile a fost rezervă la FCSB.

Cele două echipe fac parte din Seria Est a Ligii Elitelor. Colege de competiție vor fi Dinamo București, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2, Viitorul Constanța, LPS Galați, ACS Petrosport Ploiești, Ceahlăul Piatra Neamț, ACS Sport Team București și Sporting Juniorul Vaslui.

Echipele de start:

CSA Steaua U19:
Constantin A. – Radu, Oreviceanu, Moise, Tudor, Ilie, Milea, Gîndac, Dedeu, Nițu, Popa
Rezerve: Călinescu, Stanca, Ban, Petcu, Preda, Ioana Marius, Arău
Antrenor: Andrei Nagy

FCSB U19:
Udrea – Ș. Cană, Roșu, Botezatu, Bodea, Zamfir, Ardelean, Prasacu, Toma, Enache, Dumitru
Rezerve: Micle, Pirciu, Puciu, Șușu, Tincău, Popescu, Afaiței
Antrenor: Cornel Ionescu