Fotbal intern

Probleme la un meci disputat de CSA Steaua. Un jucător s-a prăbuşit pe gazon şi a fost dus la spital. Cum a reacţionat Lăcătuş

Cazurile în care tineri jucători cad pe terenul de fotbal sunt din ce în ce mai dese, iar în aeeaşi situaţie s-a aflat şi Rareş Popa, un tânăr fotbalist în vârstă de 17 ani care...
04.09.2017 | 17:08

Cazurile în care tineri jucători cad pe terenul de fotbal sunt din ce în ce mai dese, iar în aeeaşi situaţie s-a aflat şi Rareş Popa, un tânăr fotbalist în vârstă de 17 ani care evoluează pentru echipa U 19 de la CSA Steaua. Atacantul a întâmpinat probleme medicale la meciul dintre CSA Steaua şi Unirea Slobozia, la numai câteva minute după ce a fost introdus pe teren.

Rareş Popa, atacantul Stelei, s-a prăbuşit pe teren, iar oficialii echipei au tras o sperietură mare, anunţă gsp. “Ne-am speriat. Nu a fost atins de nimeni, nu era niciun adversar pe lângă el. Pur şi simplu s-a pus pe vine, apoi a căzut. A intrat în convulsii”, a spus Andrei Nagy, antrenorul echipei U-19 de la CSA Steaua, conform sursei citate. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Jucătorul de la CSA Steaua nu răspundea la stimulii externi

Ambulanţa prezentă la meciul dintre CSA Steaua U19 şi Unirea Slobozia a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Rareş Popa, dar fotbalistul în vârstă de 17 ani nu răspundea la stimulii externi. După ce şi-a revenit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu. “Din ce am înţeles de la mama lui, doctorii spun că nu e nimic alarmant. Se pare că a avut o cădere de calciu. Eu am stat până la 23:00 cu el, am reuşit să-l internăm. Aşteptăm să vedem ce iese la analize. O să i se facă mai multe investigaţii. Va trebui să mergem şi la neurologie. Şi-a pierdut cunoştinţa, nu-şi mai aminteşte mare lucru”, spune antrenorul de la CSA Steaua U 19, Andrei Nagy.

Ce zice mama jucătoruluiâ

CSA STEAUA. Un jucator s-a prabusit pe teren. Ce a facut Lacatus (3)

Mirela Cozma, mama lui Rareş Popa, a vorbit şi ea despre situaţia atacantului în vârstă de 17 ani. “Când am aflat, m-am urcat în maşină şi am venit de urgenţă de la Vaslui. Analizele la sânge i-au ieşit bune, aşteptăm EKG-ul. A rămas în spital pentru că a prins weekend-ul, o să-i dea drumul. Acum au meciuri din 3 în 3 zile. sunt terminaţi copiii. Sunt intermediarele de miercurea, s-au schimbat regulamentul competiţiei. Bine că nu s-a mai jucat de la ora 12, s-a jucat de la 16:00. A fost menajat pentru meciul cu Academia lui Hagi, dar din păcate acum nu mai poate juca. Cei de la Academie şi-au amânat nişte meciuri pentru că au jucători la loturile naţionale”, a spus mama lui Popa, conform gsp.

Nu e prima oară când se prăbuşeşte pe gazon

Nu este prima oară când Rareş Popa întâmpină probleme de sănătate şi se prăbuşeşte pe teren. În 2015, în semifinalele campionatului naţional, Popa evolua pentru şcoala lui Dani Coman, şi a căzut pe teren, dar şi-a revenit rapid. “Am îneţes că a mai avut o cadere de calciu prin 2015. Înţeleg că atunci a fost din cauza căldurii, erau 37-38 de grade”, spune Nagy În momentul în care Marius Lăcătuş a aflat de incidentul care a avut loc la meciul dintre CSA Steaua U19 şi Unirea Slobozia, fostul mare stelist a mers la vestiar şi a întrebat de vizele medicale. 

CSA STEAUA. Un jucator s-a prabusit pe teren. Ce a facut Lacatus (1)

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu au decis sâmbătă ca Rareş Popa să rămână internat la secţia de Cardiologie, iar luni după amiază va fi supus unui control amănunţit.