Sport

CSA Steaua a făcut spectacol în restanța cu Unirea Constanța. „Militarii” lui Oprița sunt lideri în Liga 2 Casa Pariurilor. Cum arată clasamentul

CSA Steaua a învins cu un categoric 5-0 pe Unirea Constanța într-o restanță din etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor și a trecut pe primul loc în clasament.
12.10.2022 | 18:50
CSA Steaua a facut spectacol in restanta cu Unirea Constanta Militarii lui Oprita sunt lideri in Liga 2 Casa Pariurilor Cum arata clasamentul
CSA Steaua s-a distrat în restanța cu Unirea Constanța. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
12-10-2022
15:52

Cum arată clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor după CSA Steaua – Unirea Constanța 5-0

CSA Steaua a câștigat categoric, cu scorul de 5-0, meciul restant cu Unirea Constanța, contând pentru etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

În urma  acestui rezultat, „militarii” antrenați de Daniel Oprița au acumulat 20 de puncte și au devenit lideri ai clasamentului, având un avans de două puncte față de urmăritoarele Unirea Dej și Oțelul Galați.

liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
12-10-2022
13:58

LIVE CSA Steaua - Unirea Constanța 5-0 (Chunchukov 18, Ad. Popa 32, Chipirliu 49, 52, Bodișteanu 90+2)

Vezi aici cele mai imprtante faze.

Min. 90+2: GOOOL CSA STEAUA! Bodișteanu închide tabela cu un șut din interiorul careului.

Min. 52: GOOOL CSA STEAUA! Chipirliu face „dubla” cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 49: GOOOL CSA STEAUA! Chipirliu pătrunde în careu pe partea stîngă, trece de un adversar și înscrie cu un șut plasat, la colțul lung.

Min. 47: Alexandru Arnold face un fault în postură de ultim apărător la 18 metri de propria poartă și vede direct cartonașul roșu.

Min. 32: GOOOL CSA STEAUA! Adi Popa scapă singur cu portarul Udrea, îl driblează elegant și înscrie în poarta goală.

Min. 18: GOOOL CSA STEAUA! Gazdele deschid scorul după o gafă mare de portar. La o centrare de pe stânga, Udrea scapă mingea din brațe, iar Chunchukov trimite în poarta goală din 5 metri.

Min. 1: A început meciul.

12-10-2022
13:33

Echipele de start pentru CSA Steaua - Unirea Constanța

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre CSA Steaua și Unirea Constanța, partidă restantă din etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor:

  • CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Sima – Popa, Mihăescu, Enceanu, Pacionel – Chipirliu, Chunchukov; Rezerve: Iancu, Ilie, Gugu, Gheorghe, Răducan, Bodișteanu, Oroian, Bărbulescu, Bustea;Antrenor: Daniel Oprița
  • AFC Unirea Constanța: Udrea – Malama, Arnold, Șuteu, Camă, Zamfir – Pandele, Mitrică, Ciuciulete – Ardelean, Chirițoiu; Rezerve: Popescu, Neacșu, Cireșoiu, Timiș, Tălmaciu, Lăcătuș, Longher, Niță, Coza;Antrenor: Dacian Nastai

Meciul ar fi trebuit să se joace la mijlocul lunii septembrie, dar FRF a decis amânarea sa după ce gruparea Armatei a primit o suspendare a terenului de 4 etape.

Unde se joacă meciul CSA Steaua – Unirea Constanța

Confruntarea CSA Steaua – Unirea Constanța se desfăşoară miercuri, 12 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul din Mioveni, fiind restanță din etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Este un meci aşteptat cu mare interes, ”militarii” având șansa de a urca pe prima poziție în clasament în cazul unei victorii.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea trebuia să aibă loc la mijlocul lunii septembrie, dar a fost amânată după ce Comisia de Disciplină a FRF a dictat o suspendare a terenului pentru echipa lui Daniel Oprița. Cum decizia a venit cu mai puțin de 24 de ore înaintea jocului, s-a decis amânarea lui pentru că ”roș-albaștrii” nu aveau timpul necesar pentru a găsi un stadion pe care să evolueze.

Cine transmite la TV partida CSA Steaua – Unirea Constanța

Partida CSA Steaua – Unirea Constanța se joacă miercuri, 12 octombrie, de la ora 17:00, la Mioveni, fiind restanță în etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Acest meci va fi televizat în direct pe programele Digi Sport 1 și Orange Sport. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni va fi o zi cu mulți nori și cu reprize de ploaie înainte de startul întâlnirii. Chiar dacă la ora jocului nu va ploua, este de așteptat ca terenul să nu se prezinte în cele mai bune condiții. Temperatura maximă va fi de 18 grade, iar după-amiază, când va avea loc confruntarea, va coborî spre 16 grade.

Daniel Oprița nu va fi pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”

CSA Steaua nu-l va avea pe banca tehnică pe antrenorul Daniel Oprița, acesta primind o etapă de suspendare după declarațiile privind incidentele din tribună de la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Partida de la Mioveni va fi arbitrată de Mihai Amorăriței din Câmpina, care va fi ajutat de asistenții Doru Nicolae și George Turcu. Arbitrul de rezervă va fi Mădălina Gherghi. Observator de arbitri a fost delegat Ion Negoescu, în timp ce observator de joc va fi George Constantinescu.

Cote la pariuri la jocul CSA Steaua – Unirea Constanța

În cazul unei victorii, formația Armatei va urca pe locul 1 în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor, astfel că bookmakerii o văd mare favorită în duelul cu Unirea Constanța. 1,17 este cota pentru un succes al Stelei, în timp ce o victorie a oaspeților este cotată la 14,00.

ADVERTISEMENT

Este un duel între două formații care nu excelează la capitolul defensivă, astfel că un joc cu ”peste 4,5 goluri” are o cotă de 3,50, un rezultat de egalitate la pauză este cotat cu 2,90, iar ca ambele echipe să marcheze în aceeași repriză a primit o cotă de 2,46.

ADVERTISEMENT
Tags: