Ghencea va avea un nou stadion cu hotel şi muzeu! Cum arată planul arenei

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/03/2018, 19:54
Ghencea va avea un nou stadion cu hotel şi muzeu! Cum arată planul arenei GALERIE FOTO

Lucrările de demolare a vechiului stadion vor fi gata înainte de începutul lunii iulie, după care se va ridica arena ce va avea o capacitate de 30.500 spectatori.

”În graficul nostru, intenţionăm să semnăm contractul de execuţie la Steaua şi Arcul de Triumf la sfârşitul lunii iunie. Ghencea va fi demolat în totalitate. La Rapid şi la Arcul de Triumf vor fi doar lucrări parţiale, sunt lucrări de reabilitare. La Rapid totul va începe, cel mai probabil, cu o lună întârziere. La Dinamo, noul amplsaement este în locul Velodromului. Acolo intenţionăm să-l realizăm. Noua arenă va avea 15-16.000 de locuri” , a spus Manuela Irina Pătrăşcoiu, preşedinta Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Planul arhitectural cuprinde 150 de locuri pentru persoane în scaun cu rotile, plus alte 150 pentru însoţitori, alte 150 de locuri pentru persoane cu alte dizabilităţi şi 78 de însoţirtori. La VIP vor fi aproape 1.500 de locuri, 24 de spaţii de cazare în camere, spaţii comerciale şi patru vestiare, două secundare şi două principale.

Închide ×