Video. CSA Steaua, victorie chinuită înaintea derby-ului cu Academia Rapid. Ce a făcut echipa lui Pancu

Iuliana Spirache    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
07/04/2018, 19:10
Video. CSA Steaua, victorie chinuită înaintea derby-ului cu Academia Rapid. Ce a făcut echipa lui Pancu

Academia Rapid a jucat pe teren propriu contra formaţiei Comprest, iar giuleştenii s-au impus cu scorul de 3-0, după golurile înscrise de Bărbălău, Burlacu şi Vlada. Mai mult, echipa din Giuleşti a avut parte şi de un moment dificil în prelungirile primei reprize, atunci când Stancu a fost eliminat, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Ciuculescu a parat fără probleme.

Departea cealaltă, Steaua au întâlnit AS Tricolor, pe stadionul Rocar, iar meciul s-a terminat cu victoria echipei coordonate de Marius Lăcătuş, scor 1-0. Predescu a înscris golul “roş-albaştrilor” după o pasă excelentă a lui Răsdan.

Iată echipele de start folosite de Rapid şi Steaua

Echipa de start a Rapidului: Ciuculescu – Boian, Maftei, Iacob, Stancu – Olariu, Duriţă, Niculae – Burlacu, Bărbălău, Vlada

Echipa de start a Stelei: Iancu – Boerean, Pădureţ, Sitaru, Grigore – Olaru, Vîlcea – Zeciu, Răsdan, Predescu – Mirea

Rezerve: Chiş – Ghiţă, Radu, Turbatu, Jitaru, Bâtfoi, Camara

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×