Sport

CSC Șelimbăr, chirie modică pentru stadionul din Sibiu la meciul cu Dinamo. „Câinii” plătesc aproape de 5 ori mai mult pe „Arcul de Triumf”

CSC Șelimbăr plătește o sumă mai mult decât decentă pentru a juca pe stadionul din Sibiu meciul cu Dinamo din Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii”, chirie de 5 ori mai mare!
03.03.2023 | 18:23
CSC Selimbar chirie modica pentru stadionul din Sibiu la meciul cu Dinamo Cainii platesc aproape de 5 ori mai mult pe Arcul de Triumf
12.000 de lei plătește Șelimbăr chirie, în timp ce Dinamo scoate din buzunar 10.000 de euro pe meci pe „Arcul de Triumf”. Sursă foto: Facebook Primăria Sibiu
ADVERTISEMENT

Dinamo are șanse reale să se califice în play-off în Liga 2, iar meciul cu CSC Șelimbăr de pe noua arenă din Sibiu se va disputa în prezența a 3-4.000 de suporteri ai lui Dinamo.

 CSC Șelimbăr plătește doar 12.000 de lei pentru a juca pe noua arenă din Sibiu. Cât dă Dinamo pe „Arcul de Triumf” pentru fiecare meci

2.448,63 de euro este suma pe care Clubul Sportiv Comunal Șelimbăr trebuie să o plătească primăriei din Sibiu pentru închirierea noii arene la meciul cu Dinamo, conform site-ului licitatii.ro.

ADVERTISEMENT

Echipa din Liga 2 Casa Pariurilor a anunțat că își va disputa de acum înainte meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul „Municipal” din Sibiu și va plăti 12.000 de lei la fiecare meci.

Sibienii au dat vestea prin intermediul unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo București se va desfășura pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, astăzi a fost semnat contractul de închiriere a stadionului din Sibiu pentru partida cu câinii roșii”. 

ADVERTISEMENT

CSC Șelimbăr poate să își scoată banii plătiți din vânzarea biletelor

Cornel Stănilă, directorul general al CSC 1599 Șelimbăr, este extrem de încântat că echipa aflată pe locul 14 în Liga 2 Casa Pariurilor va putea debuta pe noua arenă, chiar în meciul contra lui Dinamo: „Mă bucur mult că vom juca această partidă la Sibiu, este un aspect foarte important pentru noi pentru că vom avea șansa de a simți și aportul publicului spectator din Șelimbăr și din Sibiu.

Vreau să-i mulțumesc în special doamnei primar Astrid Fodor pentru deschiderea de care a dat dovadă în acest demers de a juca îmotriva echipei Dinamo București pe stadionul din Sibiu”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a plătit 20.000 de euro pentru a juca primul meci pe stadionul „Arcul de Triumf”

Dinamo a disputat primul meci pe arena „Arcul de Triumf” în Cupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a plătit 20.000 de euro chirie pentru acest meci, aproape de zece ori mai mult decât sibienii.

Ulterior, FANATIK a anunțat că șefii lui Dinamo au renegociat contractul cu Federația Română de Rugby și a obținut o reducere de 10.000 de euro. Cu toate acestea, suma este aproape de cinci ori mai mare decât cea plătită de cei de la Șelimbăr.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan și fanii-acționari din programul DDB, mobilizare exemplară pentru meciul cu CSC Șelimbăr

Suporterii dinamoviști s-au mobilizat exemplar pentru meciul de la Sibiu, iar toate paginile din online au fost pline de mesaje motivaționale: „Urmează meciul cu CSC 1599 Șelimbăr. Suporterii s-au întrecut pe ei înșiși. Pentru acest meci, suntem deja la antrenament cu echipa. Câinilor, ne adunăm la Sibiu in peluză! Marile victorii încep din peluză, și tot acolo se termină!.

E sâmbătă deja, iar Câinii sunt la Sibiu. Vremea e frumoasă, arena e superbă. Sub pielea noastră este foc, ce nu s-a stins, ba chiar s-a întețit. De unde sunteți, Câinilor, nicăieri nu e prea departe! Ne-am întâlnit la Sibiu și am umplut arena și istoria!”, se anunță pe pagina Programul Doar Dinamo București.

Dinamo ar putea avea mai mulți fani în deplasare cu Șelimbăr decât „acasă” cu Unirea Constanța

Peluza Cătălin Hîldan a sunat de asemenea adunarea, iar pe arena din Sibiu ar putea fi prezenți peste 4.000 de suporteri dinamoviști, mai mulți decât au fost prezenți pe Arcul de Triumf la meciul cu Unirea Constanța: „Am estimat prea puțin 3000 de Câini sâmbătă. Sunteți incredibili! UPDATE! În urma solicitărilor uriașe ale Câinilor, s-au pus în vânzare și sectoarele B3 (peluză) și C3 (tribuna a 2-a). PE ELE! De asemenea, se pot cumpăra și fizic, sâmbătă, de la ora 8:30, direct de la stadionul din Sibiu. Sâmbătă, peste 3000 de Câini la Sibiu!


Suntem mai pregătiți ca niciodată să ne facem din nou vocea auzită în deplasare. Până acum, peste 3000 de Câini și-au anunțat prezența la Sibiu pentru meciul de sâmbătă! Ardealul, Muntenia, Moldova, toate punctele cardinale aduc câinii în centrul țării pentru ceea ce poate fi meciul în care Dinamo renaște ca forță spirituală.

Vom umple peluza și tribuna a 2-a și vom cânta de dimineață până seara, iar din Cibin va curge bere rece! Nu există motive, nu există scuze, nu există nimic mai important ca Dinamo în sâmbăta ce vine. Așadar, Câine, prezența ta e obligatorie! CU TOȚII LA SIBIU!”.

ADVERTISEMENT