Fotbal intern

Csikszereda – U Craiova, din Cupa României, cu casa închisă! Biletele s-au vândut într-un timp record

27.02.2019 | 15:01
Toate biletele pentru meciul Csikszereda - U Craiova din Cupa României s-au vândut

Universitatea Craiova joacă joi, 28 februarie, la Miercurea Ciuc cu Csikszereda, echipă care evoluează în Liga a 3-a, în sferturile de finală ale Cupei României, iar obiectivul oltenilor este acela de a continua cursa pentru apărarea trofeului caştigat sezonul trecut. Jucătorii din Bănie sunt puşi în gardă de “isprava” harghitenilor din turul precedent când au furnizat surpiza de până acum a competiţiei, atunci când au eliminat la loviturile de la 11 metri, Dinamo.

Csikszereda – U Craiova, meci din Cupa României, cu casa închisă

Partida pe care Csikszereda o va juca împotriva celor de la Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României au strânit interesul suporterilor. Astfel, gazdele au pus în vânzare 1.200 de bilete, dar acestea s-au vândut în numai două ore. Devis Mangia, antrenorul grupării din Bănie, a vorbit despre duelul pe care elevii săi îl vor avea cu formația din Miercurea Ciuc.

”Nu avem nicio scuză dacă nu ne vom califica mai departe. Plecăm clar favoriţi. Însă pe mine altceva mă îngrijorează în acest moment. Starea vremii, pentru că am înţeles că acolo este cea mai scăzută temperatură din România şi cum se va prezenta terenul, pentru că mă tem să nu apară eventuale probleme medicale. Este clar că ei se vor agăţa de acest meci pentru că probabil este cel mai important din istorie, dar noi trebuie să ne facem treaba şi să obţinem calificarea mai departe”, a spus Devis Mangia, antrenor Universităţii Craiova.

Stadionul pe care evoluează Csikszereda în Miercurea Ciuc
Stadionul pe care evoluează Csikszereda în Miercurea Ciuc

Stephan Drăghici și Carlos Fortes ar putea să fie titulari în Csikszereda – U Craiova

În meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca pe terenul celor de la Csikszereda, joi, 28 februarie, Devis Mangia nu va putea conta pe Marius Briceag și Renato Kelic, ambii suspendați după eliminările din meciul cu FCSB din etapa 25. În schimb, în echipa pregătită de italian ar putea să apară încă de la început ultimii doi veniți în tabăra din Bănie, Stephan Drăghici și Carlos Fortes.

Meciul dintre Csikszereda și Universitatea Craiova se va juca în sferturile de finală ale Cupei României, pe 28 februarie, într-o singură manșă. Duelul are loc pe stadionul formației din Miercurea Ciuc. În sferturi s-au calificat 7 echipe din Liga 1 Betano și una din Liga a 3-a. Prima formație eliminată a fost Hermannstadt, după ce FC Viitorul Constanța s-a impus cu scorul de 3-2.

Echipa probabilă a celor de la Universitatea Craiova pentru meciul cu Csikszereda: Popescu – Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu – Mateiu, Fedele – Drăghici, Nuno Rocha, Mihăilă – Forteş

 

Tags: