Fotbal intern

Csikszereda – Universitatea Craiova se joacă în mocirlă! Cum arată suprafața de joc. Se folosesc lopeţi şi roabe: “Bă, nu se poate aşa ceva”. FOTO

28.02.2019 | 19:03
Csikszereda  Universitatea Craiova se joaca in mocirla Cum arata suprafata de joc Se folosesc lopeti si roabe Ba nu se poate asa ceva  FOTO

Csikszereda – Universitatea Craiova se joacă în sferturile de finală ale Cupei României, azi, de la ora 20.00, iar oltenii forțează cea de-a treia calificare consecutivă în semifinale. Gazonul stadionului din Miercurea Ciuc arată groznic, toate acestea din cauza condițiilor meteo din ultima perioadă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE 18.50 / Jucătorii Craiovei au reacţionat dur când au văzut suprafaţa de joc de la Miercurea Ciuc: “Bă, nu se poate aşa ceva”, au spus oltenii, vizibil deranjați de terenul pe care trebuie să dispute sfertul de finală din Cupa României.

UPDATE 18.45 / Sunt probleme foarte mari cu suprafața de joc. Căldura din ultima perioadă a făcut ca zăpada să se topească și pe teren s-au format bălți uriașe, Organizatorii fac la această oră eforturi uriașe să îndepărteze apa. Astfel, mai mulți angajati celor de la Csikszereda se chinuie să scoată apa de pe gazon folosindu-se de lopeți și roabe.  VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Meciul dintre Csikszereda și Universitatea Craiova se joacă în mocirlă. Teren


Meciul dintre Csikszereda și Universitatea Craiova se joacă în mocirlă

Csikszereda a insistat ca meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu Universitatea Craiova să se joace la Miercurea Ciuc, chiar dacă echipa din Liga a 3-a nu dispunea de nocturnă iar meciul va începe de la ora 20.00. Astfel, oficialii lui Csikszereda au închiriat o instalație de iluminat pentru duelul cu echipa lui Devis Mangia și așteaptă 1.200 de suporteri la stadion, după ce toate biletele s-au vândut în mai bine de două ore.

Terenul nu arată foarte bine înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei României. Vremea din ultima perioadă din Miercurea Ciuc le-a creat probleme oficialilor de la Csikszereda, iar aceștia nu au putut să se ocupe de gazon așa cum trebuie. În loc de iarbă, 70% din suprafața de joc este acoperită de noroi. În aceste condiții, jucătorii celor două echipe vor întâmpina mari probleme în ceea ce privește menținerea echilibrului.

Suprafața de joc de la stadionul din Miercurea Ciuc. Sursă foto: Digisport

Devis Mangia va folosi jucătorii care nu au evoluat foarte mult

La meciul dintre Csikszereda și Universitatea Craiova, Devis Mangia nu se va putea baza pe serviciile mai multor jucători importanți. Andrei Cristea a văzut cartonașul roșu în optimile de finală ale Cupei României, atunci când evolua pentru Poli Iași, iar acesta va rata inclusiv meciurile din semifinale, toate acestea dacă oltemii se vor califica. Mai mult, Marius Briceag și Renato Kelic au fost și ei suspendați după incidentele care au avut loc în meciul disputat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la FCSB.

În aceste condiții, Devis Mangia va trimite în teren jucători care nu au prins foarte multe minute în tricoul grupării din Bănie în sezonul 2018 – 2019. Carlos Fortes, jucător transferat de la Gaz Metan Mediaș, și Stephan Drăghici, fotbalist revenit de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vor fi titulari în meciul din această seară. Mai mult, Răzvan Popa a fost chemat de Devis Mangia la prima echipă, după ce fundașul central nu mai intrase în planurile italianului.