Pariuri sportive

CSM Bucureşti – 11 ani de ascensiune!

CSM Bucureşti e una dintre cele mai bune echipe ale Europei, la 11 ani după ce a fost fondat.  Campioana României în ultimii 3 ani şi cu şanse mari la al patrulea titlu, CSM merge spre un...
13.04.2018 | 16:20
CSM Bucuresti  11 ani de ascensiune
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti e una dintre cele mai bune echipe ale Europei, la 11 ani după ce a fost fondat.  Campioana României în ultimii 3 ani şi cu şanse mari la al patrulea titlu, CSM merge spre un nou final 4 în Liga Campionilor EHF – pe care a câştigat-o în 2016. Operatorul digital de pariuri Betano vă prezintă cronologia succeselor lui CSM Bucureşti.

Cristina Neagu şi Bella Gullden au făcut un meci perfect acum o săptămână. CSM Bucureşti a condus jocul cu Metz de la început până la capăt, pe care l-a câştigat cu un categoric 34-21. Un scor care oferă suficientă relaxare înainte returului de duminică, din Franţa. CSM merge spre al treilea final 4 al Ligii Campionilor, în tot atâtea participări, şi e cotată cu şansa a doua să ridice din nou trofeul!

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a fost fondat în 2007 şi a jucat în liga a doua în primele trei sezoane de existenţă. Debutul în Liga Naţională s-a produs în sezonul 2010-11, la finele căruia „tigroaicele” au terminat pe locul 3. Saltul s-a produs în 2014 după o campanie puternică de transferuri, iar CSM a câştigat primul titlu de campioană naţională atunci. Pentru prima participare în Champions League au fost aduse din nou jucătoare valoroase, printre care Bella Gullden şi Jelena Grubisic. Ambele au fost decisive în acel sezon european: prima a fost cea mai bună marcatoare iar a doua MVP-ul din final 4. Medalia de aur a fost câştigată după aruncările de departajare în faţa lui ETO Gyor, chiar pe terenul lor în Ungaria. În ediţia trecută au fost oprite în semifinale de Vardar Skopje şi fetele s-au consolat cu medalia de bronz, în faţa echipei de atunci a Cristinei Neagu – Buducnost.

Neagu s-a alăturat CSM-ului la începutul sezonului actual şi a arătat de ce e cea mai bună jucătoare a lumii. Are deja 93 goluri în Liga Campionilor la echipa bucureşteană şi e pe locul al treilea în topul marcatoarelor CSM-ului pe plan european. Bella Gullden conduce acest clasament, cu 245 goluri pe parcursul a trei sezoane. Neagu mai are nevoie de 12 reuşite pentru a urca pe 2 şi o va face, probabil, în această primăvară. Are ocazia chiar duminică, în meciul cu Metz. Urmăreşte Liga Campionilor la handbal cu streaming live pe Betano!

ADVERTISEMENT