Sport

CSM București a plecat în Norvegia pentru meciul cu Vipers: ”Să-i dedicăm victoria Cristinei Neagu”

08.10.2020 | 11:45
CSM Bucuresti a plecat in Norvegia pentru meciul cu Vipers Sai dedicam victoria Cristinei Neagu
ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminin CSM București a plecat joi dimineață în Norvegia pentru meciul cu Vipers Kristiansand din Liga Campionilor.

Din lotul ”tigroaicelor” lipsește supervedeta Cristina Neagu, care a rămas acasă în izolare după ce a fost depistată pozitiv la coronavirus.

ADVERTISEMENT

Interul nostru a confirmat informația și a anunțat că se simte bine, nu are simptome și abia așteaptă să revină pe teren.

Cristina Neagu nu merge cu CSM București în Norvegia pentru partida cu Vipers

Delegația celor de la CSM București a plecat în această dimineață spre Norvegia pentru importantul duel cu Vipers Kristiansand, de la care însă va lipsi căpitanul Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

”Cristina Neagu nu este ușor de înlocuit în nicio circumstanță. Ne dorim să reușim o victorie în Norvegia și să i-o dedicăm. Sper ca și la testele din Norvegia toată lumea să fie negativă, așa cum s-a întâmplat și la precedentele 2-3 teste pe care le-am făcut în ultimele șapte zile”, a declarat antrenorul Adi Vasile.

”E o situație foarte dură a măsurilor de siguranță sanitare din Norvegia, ajungem la prânz acolo, vom fi din nou testați, nu avem voie să ieșim din camerele de hotel până nu primim rezultatele… ceea ce va însemna o zi… iar acest lucru nu este tocmai potrivit pentru niște sportivi, înainte de meci.

ADVERTISEMENT

După, sperăm, să avem ca și până acum toate rezultatele negative și să ne concentrăm pe meci. Va fi mult mai greu de gestionat decât o deplasare normală. Tot ce trebuie să gestionăm este statul prea mult în cameră, pentru că există riscul diminuării adrenalinei de dinaintea meciului și va trebui să echilibrăm acest lucru foarte bine”, a afirmat tehnicianul.

Reîntâlnire cu Nora Mork

”Îmi pare foarte rău de Cris, suntem cu toții cu sufletul și gândul la ea. Ca de obicei, va reveni pe teren mai puternică. Îmi doresc ca la finalul meciului cu Vipers să pot să-i spun că victoria este pentru ea”, a spus și pivotul Crina Pintea.

”Toate suntem pregătite pentru meciul cu Vipers. Sunt măsuri sanitare speciale, fiecare țară are regulile ei, ne vom supune cerințelor. Sperăm că vom fi bine cu toți și apoi ne vom concentra doar la meci”, a menționat Pintea.

Cei doi au vorbit și despre faptul că la meciul de sâmbătă o vor avea adversară pe Nora Mork, care în sezonul trecut s-a aflat în locutul ”tigroaicelor”. ”Prietenie există doar dincolo de teren. Când joc, nu mă interesează cine e în fața mea, mama, tata, sora, important este să câștig. Mă bucur însă pentru Nora că este sănătoasă și și-a revenit după accidentarea de anul trecut”, a precizat Pintea.

”Nu vom pregăti ceva special pentru Nora Mork, știm cum să o tratăm, jucătorii de valoare pot face diferența chiar dacă te pregătești special pentru ei. Noi sperăm că ne vom face treaba în cazul ei”, a menționat Adi Vasile.

CSM București a obținut două victorii în primele două partide disputate în Liga Campionilor, iar întâlnirea de săptămâna trecută cu Rostov Don a fost amânată după ce rusoaicele au fost lovite de Covid.