CSM București a revenit acasă! Oana Manea: ”Când am plecat la Budapesta ne doream altceva”

Traian Terzian   
în Handbal
14/05/2018, 19:00
CSM București a revenit acasă! Oana Manea: ”Când am plecat la Budapesta ne doream altceva”
Oana Manea a declarat la revenirea în țară a echipei CSM București, că își dorea mai mult la Final Four-ul Ligii Campionilor

Delegația echipei CSM București a revenit acasă, luni, după ce s-a clasat pe locul trei la Final Four-ul Ligii Campionilor de handbal feminin de la Budapesta. Oana Manea a declarat că se bucură pentru câștigarea medaliilor de bronz, deşi şi-a dorit mai mult.

”Mulţumesc celor care ne-au susţinut şi celor care au fost alături de noi. Mă bucur că am câştigat această medalie, deşi când am plecat de la Bucureşti ne doream altceva. Gyor este o echipă care s-a construit în timp, cu acelaşi antrenor. De asta avem nevoie şi noi, de continuitate. Nu ştiu dacă se va schimba antrenorul. Trebuie să fim mândri şi să ne bucurăm, pentru că suntem o echipă nouă şi am realizat lucruri extraordinare. Am auzit multe critici după meciul cu Gyor, eram foarte nervoasă atunci, îmi venea să sun, să-i scriu cuiva, dar mulţi dintre ei nu ştiu ce înseamnă sportul. Urmează două meciuri de campionat şi apoi toate merităm o vacanţă”, a spus Manea, conform news.ro.

CSM București a revenit acasă: ”Am fost între titanii handbalului”

Iulia Curea consideră că fanii trebuie să fie în continuare alături de CSM Bucureşti, chiar dacă aveau alte aşteptări de la Final Four. ”Probabil aşteptările voastre erau mari, ale noastre şi mai mari. Dar a fost important că ne-am aflat acolo, între titanii handbalului. Fiţi în continuare alături de noi şi fiţi mândri că există CSM Bucureşti”, a afirmat Curea la revenirea acasă a echipei CSM București.

Pentru Aneta Udriştoiu a fost un lucru extraordinar că a participat la primul Final Four. ”Pentru mine a fost primul Final Four, a fost un lucru extraordinar, mă bucur că am luat totuşi locul trei. Deocamdată atât am putut în momentul de faţă. Vor mai fi ani în care vom mai fi acolo, important este să nu ne pierdem încrederea”, a adăugat sportiva.

CSM București s-a clasat pe locul 3 la Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. Campioana României a pierdut meciul cu Gyor din semifinale, scor 20-26, dar a învins în finală mică formația Rostov, scor 31-30.

Cristina Neagu a primit trofeul pentru cea mai bună marcatoare din actualul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin. Interul stânga a marcat 110 goluri, cu cinci mai mult decât Iveta Luzumova (Thuringer). Handbalista lui CSM Bucureşti este la a doua performanţă, după cea din sezonul 2014-15.

Închide ×