Sport

CSM Bucureşti şi-a blindat postul de inter dreapta! Barbara Lazovic continuă alături de “tigroaice”. Exclusiv

Barbara Lazovic, una dintre cele mai experimentate handbaliste de la CSM Bucureşti va continua şi în sezonul viitor cu "tigroaicele". Interul dreapta e în refacere după o accidentare horror.
08.03.2022 | 10:02
CSM Bucuresti sia blindat postul de inter dreapta Barbara Lazovic continua alaturi de tigroaice Exclusiv
Barbara Lazovic, în tricoul lui CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti continuă să se întărescă pentru noul sezon. “Tigroaicele” au profitat de eliminarea din competiţiile europene a echipelor din Rusia şi Belarus şi vor juca direct în sferturile Ligii Campionilor cu Esbjerg.

CSM Bucureşti şi-a blindat postul de inter dreapta! Lazovic continuă la CSM

Oficialii echipei îşi fac şi planurile pentru noul sezon şi Barbara Lazovic, interul dreapta al echipei, va continua alături de CSM Bucureşti. Este una dintre cele mai constante jucătoare pe postul ei, iar “tigroaicele” suferă după accidentarea sportivei din Slovenia.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii noiembrie, Barbara Lazovic a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în confruntarea dintre CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie. Handbalista a fost scoasă pe braţe de colegele ei şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală.

Slovena este în recuperare după accidentarea horror!

A fost operată în Spania în luna noiembrie şi oficialii clubului au anunţat că va lipsi de pe parchet până la finalul stagiunii. Însă, din informaţiile FANATIK, Lazovic rămâne la CSM Bucureşti, “tigroaicele” sperând să fie la capacitate maximă în debutul noului sezon.

ADVERTISEMENT

„În urma efectuării RMN-ului, rezultatele arată că Barbara Lazovic a suferit o ruptură de ligament încrucișat și va lipsi de pe teren timp de 6 luni! Suntem cu toții alături de Barbie și îi vom ține pumnii în toată perioada care va urma”, comunicat CSM Bucureşti

CSM Bucureşti continuă şi campania de achiziţii. Însă cea mai importantă mutare a fost anunţată de FANATIK la începutul lunii decembrie. Starul Cristina Neagu a bătut palma pentru prelungirea contractului pentru încă două sezoane la “tigroaice”.

CSM Bucureşti, activă pe piaţa transferurilor!

Siraba Dembele şi-a revenit după o accidentare gravă, iar oficialii CSM-ului o aşteaptă şi pe Martine Smeets înapoi pe parchet, sportiva din Ţările de Jos suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate la începutul stagiunii.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti le-a transferat pentru stagiunea următoare pe Kalidiatou Niakaté, Marina Sudakova şi Evelina Eriksson, pentru postul de portar. Cel mai probabil, în vară vor pleca de pe acel post atât Tess Wester, cât şi Jelena Grubisic.

“Tigroaicele”, în sferturile Ligii Campionilor şi la un punct de lider în Liga Florilor

CSM Bucureşti luptă cu Esbjerg pentru un loc în Final Four, în timp ce pe plan intern “tigroaicele” au strâns lupta cu Rapid pentru titlu după victoria din derby. Cele două sunt despărţite de un punct.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani are Barbara Lazovic
  • 2018 este anul în care Lazovic a semnat prima dată cu CSM Bucureşti

 

ADVERTISEMENT