Sport

CSM Bucureşti – Borussia Dortmund 33-29. CSM și-a asigurat locul 4 și calificarea din grupa de Liga Campionilor

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul CSM Bucureşti - Borussia Dortmund, care are loc sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin
22.01.2022 | 18:27
CSM Bucuresti  Borussia Dortmund 3329 CSM sia asigurat locul 4 si calificarea din grupa de Liga Campionilor
ADVERTISEMENT
22-01-2022
15:03

CSM București - Borussia Dortmund 33-29 scor final

CSM București – Borussia Dortmund.

Min. 60: 33-29. Final de meci. CSM se impune, dar jocul echipei lui Adi Vasile a fost în multe momente încâlcit, fără o idee clară. Cristina Neagu a transformat pe final o aruncare de la 7 metri care a liniștit lucrurile, chiar dacă bucureștencele nu s-au ridicat la nivelul competiției

Min. 55: 28-26. Borussia Dortmund le dă emoții fetelor lui Adi Vasile. CSM-ul domină, dar maniera de joc nu este una convingătoare 

Min. 50: 26-24. CSM a scăzut ritmul și germanele s-au apropiat la două goluri. Mai sunt 10 minute

Min. 45: 25-21. Portărița Borussiei are câteva parade execelnte și își ține echipa în joc cu 15 minute înainte de final

Min. 40: 23-18. Borussia se menține aproape de CSM, dar Cristina Neagu face un meci mare și o conduce pe CSM spre un nou succes 

Min. 35: 20-15. CSM a început foarte bine repriza a doua și pare decisă să tranșeze cât mai repede întâlnirea

Min. 31: 17-14. Cristina Neagu a început cu gol repriza a doua

Min. 30: 16-14. După un început echilibrat de partidă, CSM-ul și-a etalat valoarea superioară și a controlat per ansamblu prima repriză, chiar dacă, în anumite momente, bucureștencele au lăsat garda jos și le-a permis jucătoarelor din Germania să rămână în meci

Min. 25: 12-8. Jucătoarele germane au încercat să profite de superioritatea numerică pe care au avut-o, dar nu au reușit decât să reducă din diferență, fără să pericliteze cu adevărat defensiva bucureștencelor

Min. 20: 10-5. ”Tigroaicele” arată mult mai multă constanță în joc și conduc ostilitățile în fața Borussiei

Min. 15: 8-4. CSM pune stăpânire pe joc și se distanțează pe tabelă

Min. 10: 5-4. Meciul este strâns, niciuna dintre cele două echipe nereușind să se desprindă

Min. 7: 3-2 Cristina Neagu duce scorul la 3-2, dar nemțoaicele răspund imediat și fac 3-3

Min 4: 2-2. Dembele aduce și ea egalarea.

Min. 2: 1-1. Cristina Neagu înscrie primul gol al “tigroaicelor”.

IMeciul CSM Bucureşti – Borussia Dortmund are loc sâmbătă, 22 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Obiectivul tigroaicelor este clasarea pe locul 4, pentru a avea o poziţie mai bună la meciurile care vor urma în play-off.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Borussia Dortmund

Întâlnirea CSM Bucureşti – Borussia Dortmund se dispută sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este un meci extrem de important pentru echipa lui Adrian Vasile, care se luptă cu Brest Bretagne şi adversarul din acest joc pentru a termina pe locul 4.

ADVERTISEMENT

Accesul publicului la acest joc, într-un moment în care valul cinci al pandemiei de coronavirus, varianta Omicron, pare a fi într-un moment de expansiune foarte serios, este permis numai spectatorilor care prezintă dovada schemei de vaccinare completă sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Borussia Dortmund

Partida CSM Bucureşti – Borussia Dortmund se joacă sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă, în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este televizată în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Pentru CSM Bucureşti oboseala ar putea fi un adversar chiar mai periculos decât cel din teren, pentru că echipa a trebuit să joace miercuri la Brest partida restanţă din etapa a 9-a şi la 72 de ore mai târziu va fi din nou pe teren, cu o contracandidată directă la locul 4.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea CSM Bucureşti – Borussia Dortmund

După ce a scăpat de izolare şi au revenit în lot pivotul Ramusovic, junioara Ailincăi şi nou venita Da Silva, toate infectate cu COVID înainte de deplasarea de la Brest, motiv care a şi dus atunci la amânarea partidei, iată că virusul revine, dar mai uşor şi doar extrema Alexandra Dindiligan a fost depistată pozitiv.

ADVERTISEMENT

Ea se adaugă, ce e drept, pentru o scurtă perioadă de timp, mult mai serioaselor probleme medicale ale interului Barbara Lazovic şi extremei Martine Smeets, care au de stat luni bune până să poată reveni în activitate, după ce au suferit accidentări grave..

Adi Vasile face apel la suporteri

Pandemia a distrus în mare măsură şi atmosfera extraordinară care exista în tribunele din Sala Polivalentă la meciurile europene ale CSM-ului. Partida cu Borussia Dortmund va fi doar a doua din această ediţie la care fanii vor avea acces, bineînţeles respectând normele sanitare stabilite pentru a putea intra în sală.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Vasile face apel la ei să creeze acea atmosferă specială care să alunge oboseala din picioarele jucătoarelor şi să le poarte către o victorie extrem de necesară şi de importantă. CSM a cerut la IHF amânarea cu 24 de ore a partidei, adică să se joace duminică, dar solicitarea a fost respinsă. CSM ocupă locul 4, cu 10 puncte, dar Brest, un meci mai puţin şi Dortmund o pot ajunge şi depăşi.

Cote la pariuri pentru jocul CSM Bucureşti – Borussia Dortmund

Bookmakerii văd în CSM Bucureşti un solist uriaş la acest meci, acordând cote aproape modice, între 1,15-1,20, la victoria tigroaicelor. În schimb, dacă Borussia ar reuşi surpriza cota oferită este una cu adevărat importantă, 6,75. Iar egalul este şi mai fabulos: 12,50.

Există un singur precedent între cele două echipe, CSM dând până acum în cupele europene fie peste Thuringer, fie peste Bietigheim, când a fost vorba să întâlnească o reprezentantâ a Germaniei. Singurul precedent este chiar din această ediţie, bucureştencele reuşind să se impună după un meci deloc uşor, în Germania, cu 25-22.

 

ADVERTISEMENT