Sport

CSM București – Brest 30-30, în etapa 13 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Egal dramatic, iar „tigroaicele” păstrează primul loc. Neagu, gol de excepție la ultima fază. Video

CSM București - Brest 30-30, în penultima etapă din grupele Ligii Campionilor. Cristina Neagu a marcat la ultima fază, iar „tigroaicele” rămân pe prima poziție.
05.02.2023 | 18:20
CSM Bucuresti  Brest 3030 in etapa 13 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Egal dramatic iar tigroaicele pastreaza primul loc Neagu gol de exceptie la ultima faza Video
CSM București - Brest LIVE stream ora 17:00 în etapa 13 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele vor o nouă victorie. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
05-02-2023
15:14

CSM București - Brest 30-30

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

FINAL DE MECI: 30-30. Cristina Neagu salvează egalul. Golgheterul CSM-ului în Liga Campionilor a înscris de pe picioare, iar „tigroaicele” rămân pe primul loc. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament Liga Campionilor la handbal feminin.
Clasament Liga Campionilor la handbal feminin.

Min. 57: 29-28. Aune înscrie și avem parte de un final dramatic în Sala Polivalentă. 

Min. 53: 28-26. Fază de excepție între Cristina Neagu și Emilie Arntzen. Handbalista din Norvegia înscris după ce a rămas singură pe semicerc.

Min. 50: 25-26. Brest a întors scorul după câteva greșeli în atac ale „tigroaicelor”. 

Min. 47: 24-23. CSM București a preluat pentru prima dată conducerea în repriza secundă. Meci excepțional făcut de Eriksson în poartă. 

Min. 44: 23-23. Dembele a marcat din extrema stângă, iar CSM a restabilit egalitatea. Timp de odihnă cerut de antrenorul lui Brest.

Min. 42: 21-23. Sudakova a greșit două atacuri poziționale la rând, însă Cristina Neagu a redus din diferență. Brest se distanțase la trei goluri.

Min. 37: 19-20. Omoregie pătrunde inteligent și scoate maximum: aruncare de la 7 metri și două minute eliminare. Cristina Neagu înscrie. 

Min. 35: 18-20. Sudakova a punctat spectaculos după o fază individuală, însă „tigroaicele” au probleme în apărare. 

Min. 32: 16-18. Cristina Neagu dă startul cursei de revenire a CSM-ului. Înscrie după o pătrundere superbă. 

Min. 30: 15-18 la finalul primei reprize.

Min. 20. Perioadă slabă de joc pentru “tigroaice”. Este 9-11.

Min. 10: CSM București a început bine partida și conduce 6-4.

Meciul CSM București – Brest are loc duminică, 5 februarie, cu începere de la ora 17:00, în etapa 13 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureștencele, cu un parcurs aproape perfect, au obținut deja calificarea direct în sferturile de finală, pentru că nu mai pot pierde unul dintre primele două locuri din grupă, ele fiind lidere. Franțuzoaicele au ca obiectiv să termine pe un loc în primele șase, pentru a juca în play-off și sunt șanse mari să o poată face.

Unde se joacă meciul CSM București – Brest

Întâlnirea CSM București – Brest se dispută duminică, 5 februarie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Cristian Gațu din Capitală în etapa 13, penultima, a fazei grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin. Este ultimul meci din grupe pe teren propriu pentru tigroaice, următoarea revedere cu fanii fiind la partida din sferturile de finală, unde se va da totul pentru intrarea în Final Four.

ADVERTISEMENT

Iubitorii handbalului de calitate cu siguranță nu vor rata ocazia de a veni în număr destul de mare și la acest meci, adversar fiind o echipă cu nume în handbalul feminin european, care a fost prezentă nu de mult și în Final Four. După spectacolul din derbyul din campionat, CSM – Rapid suporterii tigroaicelor așteaptă ca și ultima evoluție în fața lor, chiar dacă echipa este deja calificată în sferturi, să fie la fel de consistentă și cu un rezultat pozitiv.

Cine transmite la TV partida CSM București – Brest

Partida CSM București – Brest se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din Capitală, în etapa 13 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin și este televizată în direct pe programele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Deși vicecampioana României este deja calificată în sferturi, atât antrenorul Adi Vasile cât și elevele sale nu concep să nu continue seria succeselor care au făcut din tigroiace echipa cea mai bună din grupă, înaintea învingătoarei din ultimele două finale ale Ligii Campionilor, gruparea norvegiană Vipers Kristiansand.

Cine este Brest-Bretagne, adversara CSM-ului București în etapa 13 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Adversara CSM-ului din Bucureşti, gruparea franceză Brest Bretagne Handball, s-a născut ca şi club în 2004, deci este foarte tânără ca ani de existenţă. Cu toate acestea a avut un progres incredibil, devenind repede o forţă pe plan intern şi apoi în Europa. Este campioană a Franţei în 2012 şi 2021 şi a cucerit de trei ori Cupa Franţei. În 2021 a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este Pablo Morel. Din lotul de anul trecut două jucătoare şi-au încheiat cariera, patru plecând de la echipă iar una este interul Kaliadatou Niakate, care evoluează acum pentru CSM Bucureşti, dar care, foarte probabil, va pleca de sub comanda lui Adi Vasile la final de sezon, pentru că a jucat foarte puţin.  În schimb a venit de la Rapid portarul Julie Foggea. Vedetele echipei sunt muntenegreanca Grbic, fostă la CSM şi norvegianca Fauske.  O altă jucătoare foarte valoroasă, poloneza Monika Kobilinski, va evolua din vară pentru CSM Bucureşti. 

Cote la pariuri la jocul CSM București – Brest

CSM București este superfavorită în acest meci în fața unei echipe care nu mai are nici pe departe forța de acum câteva sezoane. Doar 1,15 au primit elevele lui Adi Vasile pentru a câștiga cu Brest în timp ce oaspetele au un fabulos 6,75, cotă imensă în handbal la victorie. Șansă dublă X2 ar fi și ea o mare bombă, la cota de 4,40.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri directe între cele două echipe și abia în acest sezon CSM București a câștigat în Franța, reducând deficitul de două eșecuri în fața jucătoarelor din Hexagon. Una dintre victoriile acestora, 30-29 s-a produs în 2021 chiar în Sala Polivalentă, adică pe teren propriu. Ceea ce înseamnă că ar fi acum prima victorie pentru CSM acasă cu Brest.

ADVERTISEMENT