Sport

CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica 30-22, a treia victorie consecutivă pentru tigroaice în Liga Campionilor! Adrian Vasile este nemulțumit de prestația din defensivă. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul CSM Bucureşti - Buducnost Podgorica, care are loc duminică, 24 octombrie, de la ora 15:00, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin
24.10.2021 | 17:01
CSM Bucuresti  Buducnost Podgorica 3022 a treia victorie consecutiva pentru tigroaice in Liga Campionilor Adrian Vasile este nemultumit de prestatia din defensiva Video
ADVERTISEMENT
24-10-2021
16:34

Apărarea îl nemulțumește pe antrenorul Adrian Vasile

La finalul meciului câștigat de CSM Bucureşti în fața fetelor de la Buducnost Podgorica cu 30-22 (14-10) în Grupa A a Ligii Campionilor, antrenorul gazdelor, Adrian Vasile, a recunoscut că misiunea echipei a fost ușurată de faptul că formația adversă este în formare.

Echipa din Buducnost e o echipă tânără, în formare, cu foarte multe schimbări faţă de ce ştiam anul trecut, aşa că au şi ei nevoie de timp până să aibă maturitate şi experienţă mai multă.

După 10-3 ne-am relaxat puţin şi n-a fost atât de bine pentru noi, însă, mă bucur că am putut debuta multe fete în Liga Campionilor. Toată lumea a putut să simtă competiţia, mă bucur că am putut să rotim pentru că jucăm din 3 în 3 zile şi suntem într-un parcurs extrem de obositor, pentru asta mă bucur.

Defensiva e clar locul unde mi-aş dori să fim mai siguri pe noi, să ne cunoaştem mai bine, să avem mai multă încredere în noi, dar asta vine cu responsabilitate individuală, cu lucrurile pe care trebuie să le facem pe teren, dar şi cu timpul.

Înainte de începerea meciului, mă uitam în Sala Polivalentă şi vedeam oameni, nu-mi venea să cred, mă gândeam că de la meciul cu Vipers, de acum 2 sezoane, au fost spectatori şi era o senzaţie pe care mi-am dorit-o foarte mult şi ne-a lipsit tuturor.

Din păcate, vom fi din nou în situaţia asta, să sperăm că nu pentru restul sezonului. Evident, să ai suportul fanilor pe teren propriu, mai ales că vom juca şi cu Brest, evident că va conta, le simţi dragostea, ştiu că sunt acolo şi să sperăm că putem să câştigăm şi să le dedicăm şi lor victoria”, a spus Vasile, după meci, conform telekomsport.ro.

Întotdeauna, după ce câştigi un meci de Champions League, e foarte bine. A fost o luptă frumoasă, întotdeauna sunt lucruri de îmbunătăţit. Au o echipă de luptătoare, au continuat să lupte până la final şi au această mentalitate de a lupta. E dificil să joci împotriva unor astfel de echipe.

Brest e o echipă bună, jucăm acasă şi va fi important să câştigăm, aşa că ne vom pregăti foarte bine pentru următorul meci contra lor”, a declarat, la rândul ei, jucătoarea olandeză Yvette Broch.

24-10-2021
11:59

CSM București - Buducnost 30-22

CSM București a trecut fără emoții de Buducnost, scor 30-22, și face un pas important pentru calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor. Sunt deja trei victorii consecutive pentru tigroaice, care rataseră startul. Săptămâna viitoare, CSM București va înfrunta pe Brest.

Clasament Grupa A

Primele două clasate din această grupă își asigură calificarea în sferturile de finală din Liga Campionilor. Locurile 3-6 merg în optimile de finală.

Min. 60: 30-22, Gogîrlă stabilește scorul final cu o altă aruncare de la 7 metri

Min 59: 29-21, Gogîrlă înscrie din aruncare de la 7 metri

Min. 57: 28-20, Dindiligan mărește diferența de scor pe tabela de marcaj

Min. 54: antrenoarea Damjanovic primește cartonaș galben pentru proteste

Min. 48: antrenorul Adrian Vasile cere time-out

Min. 45: 22-15, antrenorul echipei Buducnost cere time-out după reșita Aliciei Gogîrlă

Min. 43: 20-14, Ramusovic înscrie primul ei gol, pe contraatac

Min. 41: 19-14, Maslova reduce din diferență cu o aruncare de la distanță

Min. 39: 18-13, Neagu înscrie de la distanță, cu pământul

Min. 37: 17-12, Neagu înscrie al doilea ei gol din acțiune

Min. 35: 14-11, Maslova înscrie primul gol al celei de-a doua reprize

Min. 31: a început repriza a doua, atacul aparținând lui Buducnost

Min. 29: Broch înscrie primul gol pentru CSM și stabilește scorul după primele 30 de minute

Min. 28: 13-10, Pavicevic menține avansul de 3 goluri, după ce înscrie pentru Buducnost

Min. 24: 12-8, Omoregie înscrie al doilea gol consecutiv

Min. 21: 10-8 în urma golului înscris de Maslova, iar antrenorul echipei CSM, Adrian Vasile, cere time-out

Min. 18: 10-6, după ce Buducnost înscrie două goluri în inferioritate

Min. 13: 10-3, Omoregie înscrie de la marginea semicercului de 6 metri

Min. 9: 7-2, marchează Martin în minutul 9 de pe extremă

Min. 1: A început partida.

Cele mai importante faze ale partidei. Video

Meciul CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica se dispută duminică, 24 octombrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele patru runde CSM ocupă locul 6, cu 4 puncte în timp ce muntenegrencele sunt ultimele, fără nici un punct.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica

Confruntarea CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica se dispută duminică, 24 octombrie, de la ora 15:00, în etapa a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este găzduită de Sala Polivalentă din Capitală. Va fi ultimul meci al tigroaicelor la care publicul va acces în sală, dar numai spectatorii care prezintă certificatul verde, de vaccinare completă sau trecere prin boală.

ADVERTISEMENT

Conform restricţiilor impuse ca urmare a creşterii numărului de cazuri de COVID de luni toate competiţiile sportive se vor derula fără prezenţa spectatorilor, oprindu-se astfel şi accesul celor care s-au vaccinat, ceea ce, firesc, a provocat multe reacţii de nemulţumire din partea acestora.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica

Partida CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica se joacă duminică, 24 octombrie, de la ora 15:00, în etapa a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă în direct la TV de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Poate şi pentru că va fi ultimul eveniment sportiv găzduit de Capitală la care publicul va avea acces este posibil ca tigraoicele să aibă parte de o susţinere masivă la acest meci împotriva unui adversar cu care se cunoaşte foarte bine. O brigadă de arbitre din Grecia, formată din Ioanna Christidi  şi Ioanna Papamattheou.

Ce jucătoare lipsesc în întâlnirea CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica

Antrenorul Adi Vasile, care este şi selecţionerul naţionalei feminine a României, angrenate în preliminariile CE, nu le va avea la dispoziţie pe extremele stânga Martine Smeets şi Siraba Dembele, în continuare nerefăcute. Şi extrema dreaptă, norvegianca Malin Aune nu poate fi folosită, pentru că nu a expirat perioada de 14 zile de carantină după testarea pozitivă la coronavirus.

ADVERTISEMENT

În rest lotul este cel utilizat în deplasarea din Germania, în runda precedentă, în care CSM a reuşit să învingă pe Borussia Dortmund după un final dramatic şi în ultimul meci de campionat a remizat în ultima secundă la Buzău, cu Gloria.

Cristina Neagu a câştigat Liga Campionilor cu Buducnost

CSM are ocazia de a lega trei succese consecutiv, implicit să urce în clasament. Adversarul nu mai are strălucirea de acum câţiva ani, când reprezenta o forţă în handbalul feminin, lucru demonstrat prin câştigarea de două ori a trofeului Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

La cel de-al doilea succes o contribuţie importantă l-a avut şi actualul căpitan al CSM Bucureşti, cea mai bună jucătoare română din toate timpurile, Cristina Neagu. Însă acum Buducnost, cu serioase probleme financiare, nu mai are anvergura campioanei de atunci.

Cote la pariuri pentru jocul CSM Bucureşti – Buducnost Podgorica

Pentru bookmakeri acesta este un meci fără istoric. Echipa bucureşteană are o cotă absolut simbolică pentru victorie, doar 1,05, faţă de un uriaş 13,00 pe care l-au primit muntenegrencele. Şi egalul are o cotaţie şi mai mare, 20,00.

Din cele patru meciuri jucate între cele două formaţii între 2015 şi 2017, de atunci nu s-au mai întîlnit, două au revenit tigroiacelor, în 2015 acasă şi în 2017 în deplasare, unul a fost egal la Podgorica dar avem şi o victorie clară pentru Buducnost în sezonul 2015-2016, la Bucureşti, la şase goluri.

 

 

 

ADVERTISEMENT