Sport

CSM București, buget uriaș de salarii! Mega-lovitura pregătită pe piața transferurilor va avea același salariu ca și Cristina Neagu. Exclusiv

CSM București își face dream team pentru sezonul viitor. "Tigroaicele" au făcut transferuri spectaculoase și încearcă o adevărată lovitură: aducerea Annei Viahireva, cel mai bun inter dreapta al planetei.
16.06.2022 | 19:01
CSM Bucuresti buget urias de salarii Megalovitura pregatita pe piata transferurilor va avea acelasi salariu ca si Cristina Neagu Exclusiv
Time-out la CSM Bucureşti, în confruntarea cu Esbjerg. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La CSM București sunt mari mișcări de trupe în această vară. Vicecampioana României nu mai concepe să rateze încă un sezon și își face dream team pentru a ataca Final Four-ul din Champions League la anul.

CSM București, buget uriaș de salarii! Zaadi câștigă 18.000 de euro lunar

“Tigroaicele” au confirmat până acum transferurile Crinei Pintea și a lui Grace Zaadi, iar anunțul privind aducerea Laurei Glauser este iminent. Ambițiile de performanță ale echipei vin și cu costuri pe măsură.

ADVERTISEMENT

Niciodată, salariile la CSM București nu au ajuns la acest nivel. Cristina Neagu are cel mai mare salariu din handbalul feminin, cu 20.000 de euro conform noului contract. Însă, Grace Zaadi a fost convinsă cu o sumă apropiată: 18.000 de euro.

Crina Pintea va câștiga 14.000 de euro odată cu noul contract, în timp ce Laura Glauser va încasa 12.000 de euro, la fel ca și Kalidiatou Niakate, interul stânga adus de la Brest, conform Eurosport. Oficialii echipei nu se opresc aici.

ADVERTISEMENT

Lovitura de proporții pregătită de “tigroaice”: Anna Viahireva, ademenită cu un salariu egal cu cel al Cristinei Neagu!

CSM București pregătește o lovitură de proporții și încearcă să o convingă pe Anna Viahireva să semneze. Considerată cea mai bună jucătoare pe postul de inter dreapta, Viahireva ar completa o echipă stelară a “tigroaicelor”.

Rusoaica este dorită și de campioana Europei, Vipers Kristiansand, însă oficialii CSM-ului îi pun pe masă 20.000 de euro salariu, egal cu cel al Cristinei Neagu. Dacă nu vor reuși să o convingă pe Viahireva, oficialii echipei vor să apeleze la Valeria Maslova, de la ȚSKA Moscova.

ADVERTISEMENT
Anna Viahireva, în tricoul lui Rostov Don, într-un duel cu CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
Anna Viahireva, în tricoul lui Rostov Don, într-un duel cu CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu

Dream team, în aşteptarea unei invitaţii în Liga Campionilor! Rapid, calificată în faza grupelor

CSM București își face dream team chiar dacă nu are încă asigurat locul în Champions League. Rapid este calificată, din postura de campioană, în timp ce “tigroaicele” speră să obțină un wild card.

Însă, CSM București bifează toate condițiile pentru obținerea invitației în Liga Campionilor, fiind și una dintre cele mai puternice echipe din istoria recentă a competiției. Iar având în vedere constelația de vedete, este imposibil ca EHF să nu invite CSM-ul în competiția de elită.

ADVERTISEMENT

Dacă la nivel de lot, lucrurile se cristalizează, la nivelul conducerii lucrurile sunt în aer. După detașarea Gabrielei Szabo urmează să fie numit un nou director general la club. Remus Drăgănescu are contract până la finalul anului în postura de director al secției de handbal, însă și pe acea poziție ar putea fi schimbări în perioada următoare.

  • 3.800.000 de euro este bugetul celor de la CSM București
  • 2016 este anul în care CSM București a câștigat Liga Campionilor
ADVERTISEMENT