Sport

CSM București, drum liber spre Final Four?! Surpriză uriașă în celălalt meci din play-off

06.03.2021 | 22:30
CSM Bucuresti drum liber spre Final Four Surpriza uriasa in celalalt meci din playoff
ADVERTISEMENT

CSM București a câștigat cu 33-24 meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor cu SCM Râmnicu Vâlcea. Toată lumea anticipa un duel cu ȚSKA Moscova pentru echipa câștigătoare din acest meci românesc din play-off, însă datele problemei s-ar putea schimba în faza sferturilor. 

ȚSKA Moscova este echipa care a încheiat pe locul doi în grupa B și care a cedat primul loc după înfrângerea cu Gyor, campioana Europei în ultimele trei ediții. Meciul cu Gyor a fost ultimul din faza grupelor și după înfrângerea cu 24-31, ȚSKA a căzut pe locul doi.

ADVERTISEMENT

CSM București, drum liber sper Final Four?! Krim Ljubljana, rezultat bombă cu ȚSKA Moscova

Chiar și așa, rusoaicele erau mari favorite în fața lui Krim Ljubljana, echipă care a încheiat abia pe locul 7 în grupa A. Practic, ȚSKA Moscova aștepta o echipă românească în sferturile de finală, CSM București sau SCM Râmnicu Vâlcea.

Numai că, după meciul din Slovenia, calculele calificării se complică teribil. Krim Ljubljana a câștigat cu 25-20 și au un avantaj consistent înainte de returul de la Moscova de săptămâna viitoare. Rămâne de văzut dacă ȚSKA, considerată de EHF a doua favorită a competiției, poate recupera acest handicap.

ADVERTISEMENT

CSM București a tranșat calificarea în sferturi încă din meciul tur. “Tigroaicele” au câștigat cu 33-24 la Vâlcea și își pot face planuri pentru faza următoare. Iar înfrângerea celor de la ȚSKA Moscova la Ljubljana nu poate decât să fie aducătoare de vești bune.

Cristina Neagu, uimită de victoria lui Krim: “Nu cred că ȚSKA și-a spus ultimul cuvânt”

Cristina Neagu s-a declarat surprinsă de victoria celor de la Krim în discuția cu jurnaliștii de la finalul meciului: “Mi-a spus acum cineva din tribună că a câștigat Krim la 5 goluri și nu mă așteptam. 

ADVERTISEMENT

E o mare surpriză din punctul meu de vedere, dar nu cred că ȚSKA și-a spus ultimul cuvânt. Am prefera să jucăm împotriva lui Krim Ljubljana, dar repet, trebuie să așteptăm să se joace returul. Dacă Ljubljana va câștiga înseamnă că merită și oricum va fi un meci foarte dificil”, a spus Neagu.

CSM București a jucat două meciuri cu Krim Ljubljana în faza grupelor

CSM București și Krim Ljubljana au fost în aceeași grupă din EHF Champions League. “Tigroaicele” s-au impus în Slovenia cu 25-23, iar în Sala Polivalentă scorul a fost egal, 22-22. De remarcat, în retur nu a putut evolua Cristina Neagu, accidentată.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, ȚSKA Moscova a fost în grupă cu SCM Râmnicu Vâlcea. Rusoaicele s-au impus clar în ambele confruntări. La Moscova scorul a fost 30-20, în timp ce la Vâlcea, rusoaicele s-au impus cu 34-24.

  • 7 este locul ocupat de Krim Ljubljana în grupa A
  • 9 goluri avans are CSM București înainte de returul cu SCM Râmnicu Vâlcea
ADVERTISEMENT