Sport

CSM Bucureşti, prestaţie chinuită! Debrecen câştigă un punct în Sala Polivalentă

CSM Bucureşti a încheiat la egalitatea, scor 29-29, cu Debrecen. "Tigroaicele" au avut o prestaţie chinuită în Sala Polivalentă şi continuă să sufere în Champions League.
11.11.2023 | 20:22
CSM Bucuresti prestatie chinuita Debrecen castiga un punct in Sala Polivalenta
CSM Bucureşti, doar egal cu Debrecen. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-11-2023
17:25

CSM Bucureşti - Debrecen 29-29

FINAL DE MECI! CSM Bucureşti şi Debrecen încheie la egalitate, 29-29. Este una dintre cele mai mari surprize din acest sezon din Champions League. “Tigroaicele” au avut o evoluţie foarte modestă în faţa maghiarelor. 

Min 56: 29-28 CSM Bucureşti! Echipa lui Adi Vasile are în continuare un gol avans, dar evoluţia “tigroaicelor” este una palidă. 

Min. 51: 27-26 CSM Bucureşti! “Tigroaicele” conduc cu un gol, cu 9 minute înainte de final. 

Min. 43: 23-24 Debrecen! Echipa oaspete întoarce scorul în Sala Polivalentă. În startul reprizei, CSM a avut patru goluri avans

Min. 37: 21-19 CSM Bucureşti! Unguroaicele recuperează din handicap şi ţin aproape de CSM

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ: 17-14 CSM Bucureşti! “Tigroaicele” fac un final de repriză excelent şi se desprind la trei goluri, cea mai mare diferenţă de scor din meci. 

Min. 25: 13-13! Până acum, jocul CSM-ului scârţâie şi nu reuşeşte să se desprindă de echipa oaspete. 

Min. 20: 10-11 Debrecen! Primele 20 de minute au fost foarte echilibrate, diferenţa maximă fiind de două goluri în favoarea oaspetelor. 

Start de meci în CSM Bucureşti – Debrecen

Meciul CSM București – DVSC Schaeffler are loc sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a a grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureștencele, deși au un lot foarte valoros în această stagiune și au ca obiectiv calificarea în Final Four, au dezamăgit enorm, având doar trei victorii și tot atâtea eșecuri, cu 6 puncte fiind abia pe locul 4, departe de primele două poziții, care asigură calificarea directă în sferturile de finală. Echipa din Ungaria, debutantă la acest nivel european, ocupă locul 5, cu același număr de puncte.

Unde se joacă meciul CSM București – DVSC Schaeffler

Întâlnirea CSM București – DVSC Schaeffler se dispută sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 19:00 în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București, în etapa a 7-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele sunt mari favorite în fața unei debutante la acest nivel, dar problema lor nu sunt adversarele, ci jocul lor, departe de valoarea reală și situația tensionată creată de rezultatele dezamăgitoare.

ADVERTISEMENT

Tocmai aceste evoluții care au inflamat și răbdare fanilor pot face să avem un meci la care să fie o asistență foarte redusă, una mult sub media obișnuită, suporterii fiind de-a dreptul iritați că deși echipa joacă prost și că se vede clar incapacitatea antrenorului Adi Vasile de a remedia situația acesta este neclintit în postul său.

Cine transmite la TV partida CSM București – DVSC Schaeffler

Partida CSM București – DVSC Schaeffler se joacă sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București, în etapa a 7-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi transmisă pe canalele Digi Sport 3, Orange Sport 3 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci jucat pe teren propriu, cu Brest Bretagne, pierdut de bucureștence, săturați de faptul că Adi Vasile era simplu spectator la jocul slab al echipei spectatorii au cerut în cor demiterea antrenorului, dar nici măcar o ședință de analiză în următoarea săptămână nu a avut loc la club, multe voci susținând că Vasile e de neclintit pentru că ar avea spate din punct de vedere politic.

Cine este DVSC Schaeffler, adversara CSM-ului București din etapa a 7-a din Liga Campionilor la handbal feminin

Debreceni Vasutas Sport Club, numele complet, fără abrevierile uzual folosite, este un club din prima ligă a Ungariei, înființat acum 75 de ani. Nu are nici pe departe performanțele lui Gyor, dar în palmares există totuși două titluri, în 1955 și 1987, cinci Cupe ale Ungariei, ultima în 1990, două trofee în EHF Cup, 1995 și 1996 și două finale pierdute, 1990 și 1992 în Cupa Cupelor.

ADVERTISEMENT

Aceasta este pentru prima oarp când echipa cu culori alb-roșu din Debrecen ajunge în grupele Ligii Campionilor. Antrenor este Zoltan Szilagy iar în lot nu există decât cinci straniere, ambele portărițe fiind din Croația și Franța, iar ca jucătoare de câmp o braziliancă, o sârboaică și o suedeză.

Cote la pariuri la jocul CSM București – DVSC Schaeffler

Practic aproape că echipa oaspete nici nu există pentru casele de pariuri în acest meci. Bucureștencele au o cotă de-a dreptul modică în fața celor de la DVSC, adică 1,10 în timp ce unguroaicele au primit un astronomic 12,00 pentru o mare lovitură. Și cota pentru șansă dublă X2 este foarte bună, 7,80.

ADVERTISEMENT

Nu există nici o întâlnire anteriară între cele două echipe, dar nu credem că această diferență de cote dintre CSM și DVSC este cea reală și argumentul nostru este că în timp ce tigroaicele au pierdut clar acasă cu Brest Bretagne, echipa din Debrecen s-a distrat, tot acasă, cu o victorie la diferență mare de scor.

ADVERTISEMENT