Sport

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele” ratează din nou Final Four-ul. Video

CSM București a fost învinsă de Esbjerg și în partida retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 31-33, și ratează Final Four-ul.
07.05.2023 | 18:18
CSM Bucuresti  Esbjerg 3133 in returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin Tigroaicele rateaza din nou Final Fourul Video
Cristina Neagu în acțiune la meciul CSM București - Esbjerg, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-05-2023
14:04

CSM București - Esbjerg 31-33

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – CSM București este învinsă de Esbjerg și în returul sferturilor Ligii Campionilor, scor 31-33, și ratează participarea în Final Four. La fel ca și anul trecut, danezele s-au dovedit mai bune și au ajuns coșmarul ”tigroaicelor”.

Min. 50 – După eliminările lui Arntzen și Pintea, ”tigroaicele” au căzut psihic, iar daneze sunt la un pas de calificarea în Final Four. Scor 24-26.

Min. 40 – CSM București începe cum nu se poate mai prost actul secund și Esbjerg profită din plin. Scor 20-21.

Min. 30 – Elevele lui Adi Vasile au un final de repriză senzațional și intră la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 18-16. În acest moment, CSM mai are nevoie de trei goluri în plus pentru a merge în Final Four.

Min. 20 – ”Tigroaicele” par să intre în ritm, însă ratează destul de mult. În continuare daneze au un mic avantaj. Scor 12-13.

Min. 10 – CSM începe greu returul cu Esbjerg și este condusă cu 7-5.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul CSM București – Esbjerg are loc duminică, 7 mai, de la ora 17:00, în manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele, care visează la intrarea în Final Four, unde nu mai fost din 2018, au o misiune foarte complicată, după ce au pierdut în tur în Danemarca la patru goluri la capătul unui meci departe de posibilitățile lor reale. Trebuie fie să învingă la cinci goluri fie tot la patru, dar să primească mai puțin de 28 de goluri.

Unde se joacă meciul CSM București – Esbjerg

Confruntarea CSM București – Esbjerg se desfâșoară duminică, 7 mai, de la ora 17;00 în Sala Polivalentă Cristian Gațu din Capitală, în manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa lui Adi Vasile, care a făcut un meci modest în Danemarca, are de recuperat patru goluri și nu va fi deloc ușor, Esbjerg fiind o echipâ foarte compactă, care stă bine în teren.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea conducerea CSM-ului așteaptă un mare suport moral din partea fanilor și se pare câ acesta va fi unul consistent, pentru că sunt toate premisele ca acest meci decisiv pentru calificarea în Final Four să se dispute cu casa închisă, așa cum a fost și partida Rapid – Vipers Kristiansand. O atmosferă incendiară la Polivalentă ar pune presiune pe echipa oaspete și ar încărca de energie fetele de la CSM.

Cine transmite la TV partida CSM București – Esbjerg

Partida CSM București – Esbjerg se joacă duminică,  7 mai, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București, în returul sferturlor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin  şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul proaspetei campioane a României, Adi Vasile, recunoaște că va fi un meci desoebit de dificil pentru echipa sa după eșecul suferit la patru goluri dar este optimist că echipa sa are capacitatea de a recupera handicapul, deși este unul destul de consistent. Adi Vasile spune că foarte important va fi aportul publicului, care mereu a fost al șaptelea jucător al CSM-ului în Liga Campionilor.

Cine este Esbjerg, adversara lui CSM București, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Team Esbjerg, adversara lui CSM Bucureşti în sferturile de finală a Ligii Campionilor la handbal feminin, este vicecampioana din ultima ediţie în Danemarca. Clubul fondat în 1991, are în palmares trei  titluri, în 2016, 2019 şi 2020 şi două Cupe. A jucat şi a pierdut două finale de Cupa EHF iar în Liga Campionilor a ajuns în  Final Four la ultima ediţie.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Jesper Jansen are la dispoziţie un lot care reprezintă un foarte puternic mixt între jucătoare daneze şi norvegiene. Marea lovitură dată în vară de Esbjerg a fost aducerea legendarei Nora Mork, norvegianca, faţă de perioada CSM Bucureşti, când a stat 95 la sută din perioada contractului accidentată, având evoluţii foarte bune. O jucătoare este însărcinată şi s-a oprit din activitate: portarul german Dinah Eckerle iar alta, Michala Moller, este accidentată.

Cote la pariuri la jocul CSM București – Esbjerg

CSM București are de recuperatv patru goluri la returul cu Esbjerg dar casele de pariuri nu văd echipa bucureșteană drept o mare favorită. Cota la victorie pentru tigroiace ajunge la 1,80 iar cea a danezelor este de 2,65. Șansă dublă 1X are cotă de 1,50 iar șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,05. Peste 57,5 goluri în meci are cotă de 1,70 iar total goluri peste 28,5 are cotă 1,55.

ADVERTISEMENT

Sunt 11 meciuri directe iar scorul la general este de 5 succese CSM, 4 victorii Esbjerg, două rezultate de egalitate. Atenție mare la faptul că ultimele patru jocuri la București nu au adus nici o victorie CSM-ulu, înregistrându-se două succese ale oaspetelor și două rezultate de egalitate. Abia în februarie 2021 avem ultima victorie a bucureștencelor acasă cu Esbjerg, 28-26.

ADVERTISEMENT