Sport

CSM București – Esbjerg 25-26. „Tigroaicele” pierd după un final dramatic, dar vor forța la retur calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Video

CSM București a pierdut dramatic, în Sala Polivalentă din Capitală, manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor, cu Esbjerg, scor 25 la 26. Calificarea se va juca în returul din Danemarca.
01.05.2022 | 18:32
CSM Bucuresti  Esbjerg 2526 Tigroaicele pierd dupa un final dramatic dar vor forta la retur calificarea in Final Fourul Ligii Campionilor Video
CSM Bucureşti - Esbjerg Live video ora 17:00, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, Tigroaicele vor pasul spre Final Four. Cristina Neagu, în acţiune în egalul direct de la Bucureşti, din grupe. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
01-05-2022
14:01

CSM București - Esbjerg 25-26

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 60 – Final dramatic! Esbjerg câștigă in extremis meciul cu CSM București.

Min. 58 – Gol Cristina Neagu! CSM București restabilește în sfârșit egalitatea!

Min. 56 – Echipa lui Adi Vasile rămâne deocamdată la două goluri în spatele lui Esbjerg.

Min. 50 – CSM București are la dispoziție zece minute să întoarcă rezultatul!

Min. 42 – Formă bună a CSM-ului, care vine la doar un gol în spatele danezelor!

Min. 39 – Gol Cristina Neagu! A 101-a reușită în această ediție de Liga Campionilor!

Min. 36 – „Tigroaicele” încearcă să reducă din handicap! Un nou gol marcat de Cristina Neagu!

Min. 30 – Fluier final al primei reprize. Bucureștencele sunt conduse la pauză cu scorul de 9-12.

Min. 24 – „Tigroaicele” se apropie din nou la două goluri după câteva parade incredibile ale lui Davidsen.

Min. 19 – Esbjerg conduce pentru prima dată în acest meci la cinci goluri diferență.

Min. 17 – Gol CSM București! A treia reușită a Cristinei Neagu, toate din acțiune!

Min. 12 – Start greoi pentru „tigroaice”, care sunt conduse pentru prima dată la patru goluri diferență.

Min. 10 – Danezele se distanțează din nou la două goluri, după ce Neagu marcase un gol superb.

Min. 5 – Broch restabilește egalitatea pentru CSM București!

Min. 3 – Prima aruncare și primul gol pentru Cristina Neagu, care face 1-1.

Min. 1 – A început meciul din Sala Polivalentă!

Meciul CSM Bucureşti – Esbjerg are loc duminică, 1 mai, de la ora 17:00, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Învingătoarea acestei duble manşe va merge la Final Four, la Budapesta, pentru a lupta la câştigarea trofeului, pe care CSM l-a cucerit până acum o dată.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Esbjerg

Întâlnirea CSM Bucureşti – Esbjerg se dispută duminică, 1 mai, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Este un meci extrem  de important pentru ambele echipe, care au fost colege de grupă în această ediţie, pentru că învingătoarea va merge la Final Four.

ADVERTISEMENT

Foarte important pentru jucătoarele lui Adi Vasile, care este şi selecţionerul României, va fi aportul publicului, un factor de care tigroaicele nu au putut beneficia decât în alte două rânduri în campania din Liga Campionilor din acest an, ca urmare a severelor restricţii impuse sportului în lunga perioadă de pandemie. Se anunţă o afluenţă de public, iar aportul fanilor poate cântări enorm, după cum au recunoscut şi Adi Vasile şi jucătoarele sale.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Esbjerg

Partida CSM Bucureşti – Esbjerg se joacă duminică, 1 mai, de la ora 17:00, în sala Polivalentă din Capitală în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Meciul este televizat în direct de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Îl mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

De patru ani nu a mai fost echipa bucureşteană calificată în Final Four al Ligii Campionilor şi fetele sunt extrem de motivate pentru a readuce CSM-ul în careul de aşi al handbalului feminin european. Cele două echipe se cunosc bine, pentru că au fost colege de grupă. CSM a ajuns în sferturi pentru că adversara din optimi, ŢSKA Moscova, pregătită de Florentin Pera, a fost exclusă ca urmare a agresiunii militare a Rusiei în Ucraina.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea CSM Bucureşti – Esbjerg

Adi Vasile nu poate conta pe serviciile a două jucătoare, accidentate pe termen lung: extrema stângă olandeză Martine Smeets şi interul Barbara Lazovic, ultima fiind o piesă cheie la linia de 9 metri , alături de Cristina Neagu. Însă, CSM a reuşit două achiziţii excelente, ambele din Brazilia. E vorba de Eduarda Amorim, venită de la Rostov, din Rusia, până la final de sezon şi de Tamara da Silvia.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe se cunosc şi prin prisma faptului că la Esbjerg evoluează două dintre fostele componente ale CSM-ului. Line Jorgensen a făcut parte din lotul tigroiaceloer din 2015, care reuşea să câştige trofeul iar pivotul norvegian Marit Malm Frafjord a fost la Bucureşti acum doi ani.

Cote la pariuri la jocul CSM Bucureşti – Esbjerg

Meciul CSM Bucureşti – Esbjerg a dat multe bătăi de cap şi bookamkerilor, care au decis să acorde cote egale la victorie, 2,10, celor două echipe şi să scadă foarte mult cota unui rezultat de egalitate, care de obicei este 12,00 sau 13,00. Egalul are acum doar cota 8,00.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe se cunosc bine. S-au întâlnit de opt ori, de cinci ori având câştig de cauză bucureştencele. În acest sezon au fost cele două partide din grupă, pe care a câştigat-o Esbjerg, danezele, cu 23 de puncte, pierzând un singur meci. Au fost jocuri extrem de echilibrate. CSM a pierdut cu 22-21 în ultima secundă în deplasare şi a terminat egal, 29-29 la Bucureşti.

ADVERTISEMENT