Sport

CSM Bucureşti – Ferencvaros 30-24! „Tigroaicele”, repriză secundă de excepție! Video

CSM Bucureşti a reușit să câștige cu Ferencvaros, după o primă repriză în care unguroaicele au controlat meciul. „Tigroaicele” au avut o revenire de excepție în repriza a doua.
04.12.2022 | 18:33
CSM Bucuresti  Ferencvaros 3024 Tigroaicele repriza secunda de exceptie Video
CSM București se află pe locul doi în grupa principală, cu 11 puncte, la egalitate cu liderul Kristiansand. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
04-12-2022
15:12

CSM București - Ferencvaros 30 - 24! Victorie entuziasmantă pentru „tigroaice”

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 60: CSM București reușește să întoarcă partida și câștigă cu scorul de 30-24, după o repriză a doua de excepție!

Min. 46: Cele două echipe merg cap la cap, iar meciul este extrem de echilibrat: 20-20!

Min. 36: „Tigroaicele” egalează! 14-14! 

Min. 30: Pauză în Sala Polivalentă! Unguroaicele au reușit să mențină avansul de un gol, scor 11-10.

Min. 27: Ferencvaros conduce cu 8-7. 

Min. 20: Continuă problemele în ofensivă, în special pentru tigroaice. 4-6.

Min. 10: Start cu multe greșeli de ambele părți. 1-2.

Meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros are loc duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 7-a (ultima a turului) în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. La acest moment bucureştencele au acumulat 9 puncte şi se află pe locul 3, la egalitate de puncte cu locul 2, Bietigheim, iar Ferencvaros este pe 4, cu 7 puncte.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros

Întâlnirea CSM Bucureşti – Ferencvaros se dispută duminică, 4 decembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu şi conducerea CSM-ului speră ca în tribune să ia loc cât mai mulţi spectatori, pentru a crea o atmosferă favorabilă fetelor lui Adi Vasile în lupta cu un adversar dificil, care are ca şi bucureştencele obiectiv să termine în primele două locuri grupa.

ADVERTISEMENT

De regulă, cel puţin jumătate de sală se umple la meciurile de acasă ale tigroaicelor din cupele europene şi este de aşteptat ca şi partida cu Ferencvaros să se încadreze în acelaşi scenariu, mai ales că în acest weekend a fost un duel româno-maghiar, primul act câştigat de Gyor cu 32-30 în faţa Rapidului, acum se aşteaptă replica de la CSM.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Ferencvaros

Partida CSM Bucureşti – Ferencvaro se joacă duminică, 4 decembrie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din capitală în etapa a 7-.a din grupa A a Ligii Vampionilor la handbal feminin  şi va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a anunţat în această săptămână faptul că a prelungit contractul antrenorului Adrian Vasile până în 2024. De asemeni, două jucătoare din lot, extrema Alexandra Dindiligan şi interul norvegian Emilie Arntzen vor continua şi ele în tricoul echipei fanion a capitalei şi se speră ca în zilele ce vor urma să semneze prelungirea contractelor şi alte jucătoare importante.

Cine este Ferencvaros, adversara lui CSM Bucureşti

Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria este o echipă de handbal feminin din Budapesta, secție a clubului polisportiv Ferencvárosi TC. Poreclită Fradi, FTC este unul din cele mai de succes cluburi din țară, având în palmares 13 titluri de campioană și 13 cupe ale Ungariei. De asemenea, FTC a reuşit performanţe importante în competițiile europene: a câștigat de trei ori Cupa Cupelor EHF, în 1978, 2011 și 2012 și o dată Cupa EHF, în 2006. FTC a ajuns de două ori și în finala Ligii Campionilor EHF (1971, 2002), dar nu a reușit să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Gabor Elek este de ani buni la timona echipei. Sunt foarte multe componente ale naţionalei Ungariei în lot, în frunte cu portarul Blanka Biro, care va reveni în acest meci după o perioadă de indisponibilitate, la fel ca şi extrema germană Alicia Stolle. Neplăcut pentru CSM este că va întâlni două jucătoare care au făcut parte o bună perioadă din lotul său şi care cunosc multe despre tactica bucureştencelor: pivotul Dragana Cvijic şi interul Andreea Lekic.

Cote la pariuri la jocul CSM Bucureşti – Ferencvaros

Dacă noi privim acest meci drept o confruntare dificilă pentru bucureştence nu la fel gândesc şi cei de la casele de pariuri care acordă o cotă joasă victoriei echipei lui Adi Vasile, 1,30, o cotă generoasă la egal, 10,50 şi un 4,50 pentru ca Fradi să dea lovitura la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti cele două echipe s-au întâlnit de şase ori în Liga Campionilor. De cinci ori s-a impus CSM, ultima dată sezonul trecut, cu scorul de 27-21 şi doar în 2021 alb-verzile au dat lovitura în Polivalentă, scor 32-30. Per total sunt 7 victorii pentru CSM şi 4 de partea echipei din Budapesta.

ADVERTISEMENT