Sport

CSM București, înfrângere neașteptată cu SCM Râmnicu Vâlcea! Urmașa Oltchimului a câștigat în Capitală

09.10.2018 | 20:16
CSM Bucuresti infrangere neasteptata cu SCM Ramnicu Valcea Urmasa Oltchimului a castigat in Capitala

CSM București a strâns o constelație de vedete cu care speră să atace trofeul Ligii Campionilor, dar elevele lui Karl Magnus Johansson și-au găsit nașul în competiția internă. Asta după ce au pierdut a doua partidă în acest sezon în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, de data aceasta în Liga Florilor, cu scorul de 22-19.

CSM București venea după o victorie concludentă în fața celor de la Ferencvaros, în meciul de debut din faza grupelor Ligii Campionilor, scor 36-31, și sperau să răzbune înfrângerea suferită în Supercupa României cu scorul de 31-33, după prelungiri, în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea, elevele lui Florentin Pera nu s-au lăsat impresionate de numele adversarului și au avut o nouă prestație remarcabilă.

CSM București, înfrângere cu SCM Râmnicu Vâlcea. Portarii oltencelor au făcut diferența

Astfel, meciul a început sub dominația celor de la SCM Râmnicu Vâlcea care, în urma intervențiilor miraculoase ale Iuliei Dumanska și ale aruncărilor fabuloase ale Irinei Glibko, au ajuns să conducă chiar și cu 5 goluri, scor 9-4, iar la pauză tabela arăta un neverosimil 8-12 pentru oaspete.

CSM București a început mai bine a doua repriză a meciului, dar revenirea campioanei României a fost îngreunată de portărița de numai 18 ani, Diana Ciucă. Tânăra handbalistă a apărat numai puțin de cinci lovituri de la 7 metri, două intervenții fiind reușite chiar în fața superstarului Cristina Neagu!

CSM-ul a reușit să se apropie la două lungimi în ultimele 10 minute, dar Ciucă a mai apărat o lovitură de la 7 metri la scorul de 17-19, în timp ce Irina Glibko a reușit mai multe goluri formidabile. Precipitate, „tigroaicele” au forțat, cu mai multe aruncări de la distanță, fără să aibă însă sorți de izbândă.

Victorie FABULOASA pentru echipa noastra, azi, in Polivalenta din Capitala!!!CSM BUCURESTI – SCM RM. VALCEA 19-22, in…

Gepostet von SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin am Dienstag, 9. Oktober 2018

După această prestație fabuloasă, Râmnicu Vâlcea rămâne singura echipă fără înfrângere, cu 5 victorii în primele 5 etape. CSM București coboară pe locul trei, fetele lui Johansson fiind întrecute și de Măgura Cisnădie.