Sport

CSM Bucureşti, înfrângere-şoc la Zalău! Surpriză imensă în prima etapă! Cum a continuat conflictul Tadici-Pintea

01.09.2019 | 17:26
CSM Bucuresti infrangeresoc la Zalau Surpriza imensa in prima etapa Cum a continuat conflictul TadiciPintea

CSM Bucureşti a pierdut surprinzător în prima etapă din Liga Florilor, prima ligă de handbal a României, fiind învinsă la Zalău, scor 25.24 pentru formaţia antrenată de Gheorghe Tadici! CSM e marea favorită la câştigarea campionatului, prin prisma inevstiţiilor, însă a pierdut titlul şi în sezonul precedent în faţa celor de la Rm.Vâlcea!

CSM Bucureşti – Zalău a fost şi un meci Tadici-Pintea: “Dă-i depăşire, se mişcă exact ca bunică-mea!”

CSM a început dezastruos campionatul, deşi părea că lucrurile s-au reglat după ce în sezonul precedent cel mai bogat club al României pierduse titlul în faţa SCM Râmnicu Vâlcea. În Supercupa României, bucureştencele îşi luaseră revanşa în faţa vâlcencelor şi părea că totul reintră în normal. Numai că, în prima etapă, CSM Bucureşti, fără Cristina Neagu (încă nerefăcută după operaţie) şi fără Nora Mork (accidentată stupid la un antrenament, va necesita şi ea intervenţie chirurgicală), a clacat la Zalău în faţa echipei lui Gheorghe Tadici!

Crina Pintea, la prezentarea oficiala a lotului de la CSM Bucuresti

E o răzbunare perfectă pentru Tadici nu doar faţă de CSM Bucureşti, echipă pe care a atacat-o în diverse rânduri, ci şi faţă de noul transfer al CSM-ului, Crina Pintea. Conflictul dintre cei doi a fost dezvăluit în premieră într-un interviu incediar acordat de handbalistă pentru FANATIK. Tadici n-a uitat, iar la un time-out i-a strigat unei jucătoare a Zalăului: “Dă-i depăşire lu’ aia (n.r. Pintea), nu vezi că se mişcă exact ca bunică-mea?!”.

13 victorii consecutive avea CSM Bucureşti în faţa celor de la Zalău până la acest meci, ultima înfrângere în faţa lui Tadici datând din noiembrie 2013! Reprezentativ pentru cât de greu va trage acest eşec în economia luptei la titlu e un comentariu al unui fan pe pagina de facebook a formaţiei Primăriei Bucureşti: “Putem spune că am pierdut titlul din prima etapă! Vâlcea va bate tot! Singura şansă acum e să batem de două ori Vâlcea în meci direct!”