Sport

Cum au ironizat-o vâlcenii pe CSM la finalul meciului: „Noapte bună, București”

13.03.2019 | 23:08
Cum au ironizato valcenii pe CSM la finalul meciului Noapte buna Bucuresti

Fanii vâlceni au așteptat cu nerăbdare confruntarea sezonului în Liga Națională de handbal feminin, HCM Râmnicu Vâlcea – CSM București. Aceștia au umplut sala până la refuz și au creat o atmosferă senzațională, la fel ca în Occident. 

Cum au ironizat-o vâlcenii pe CSM la finalul meciului

Cu un minut înainte de final, vâlcenii au scos un banner pe care era inscripționat mesajul: „Noapte bună, București”.  Chiar dacă a pierdut meciul, HCM este favorită certă la câștigarea titlului. „Tigroaicele” aveau nevoie de un succes la minimum trei goluri diferență pentru a spera în continuare.

Fanii gazdelor nu au ratat ocazia de a-și ironiza rivalii. Vâlcenii au afișat un mesaj cu trimitere la suporterii lui CSM care au venit la meci cu autocarele: „Fani închiriați? La Zalău erau mai ieftini… Și mai proști!”.

Vâlcenii n-au avut însă doar răutăți la adresa adversarilor, realizând o scenografie ce a avut în prim-plan două jucătoare emblematice pentru club, Florianu și Fernandez, dar și pe antrenorul Pera.

bty

Până la meciul cu CSM București, HCM Râmnicu Vâlcea avea un parcurs perfect în campionat, bifând 17 victorii din tot atâtea meciuri jucate. Chiar dacă are un buget semnificativ mai mic decât rivala sa, HCM își propune să devină o forță în handbalul românesc, iar în componența primului 7 regăsim câteva jucătoare de top, precum portarul Yulia Dumanska.

CSM București se pregătește pentru confruntările cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Tigroaicele” pornesc cu șansa a doua la calificare din cauza sezonului modest pe care l-au făcut până în acest moment. Anul trecut, CSM București a intrat în Final Four și a reușit să câștige finala mică în fața lui Ferencvaros. În semifinale, CSM a fost eliminată de Gyor.