Se știe ora de start a meciului CSM București – Gyor din Final Four-ul Ligii Campionilor

Sorin Dumitrescu    Traian Terzian   
in Sport
18/04/2018, 10:58
Se știe ora de start a meciului CSM București – Gyor din Final Four-ul Ligii Campionilor

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE: EHF a stabilit orele de start ale semifinalelor Ligii Campionilor de handbal feminin. Partida CSM București – Gyor va avea loc în 12 mai, de la ora 16:15, în timp ce meciul Rostov – Vardar se va disputa de la ora 19:00.


UPDATE: CSM Bucureşti va întâlni pe Gyor în semifinala Final Four a Ligii Campionilor. În celălalt meci Vardar – Rostov. Meci foarte greu pentru Cristina Neagu şi compania, Gyor jucând acasă şi va fi susţinută frenetic din tribuna. Gyor este antrenată chiar de către selecţionerul naţionalei feminine a României, spaniolul Ambros Martin, care ar putea ca din vară să lase Gyor pentru a veni chiar la CSM! CSM şi Gyor s-au întâlnit acum doi ani în finala Ligii Campionilor şi după un meci dramatic a câştigat campioana României.


UPDATE: CSM Bucureşti a fost prima echipă extrasă din urne.  Se ştie că nu vom juca împotriva lui Rostov. Adversar poate fi Gyor sau Vardar.


CSM Bucureşti îşi va afla marţi, 17 aprilie, la ora 19:00 adversara din semifinala Ligii Campionilor. 12 şi 13 mai sunt datele la care Budapesta va fi din nou gazda Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au câştigat trofeul cu doi ani în urmă şi speră să repete acum performanţa.

Adversarele CSM-ului sunt echipe foarte puternice, care emit în egală măsură pretenţii la succes în această ediţie. Unguroaicele de la Gyor beneficiază încă o dată de aportul extrem de important al celui del-al optulea jucător, care este publicul.

Orice adversar este la fel greu pentru CSM Bucureşti

Vardar Skopje este o echipă cu foarte multe staruri, dar de la care o bună parte vor pleca în vară, inclusiv la CSM Bucureşti. Rostov pe Don este numele nou din Final Four, dar rusoaicele sunt şi ele foarte competitive, sprijinite şi de prezenţa unor jucătoare din Brazilia care au evoluat în handbalul românesc, la CSM sau la Baia Mare.

Antrenorul Per Johansson a declarat că oricare din cele patru adversare este la fel de dificil, în acest stadiu al competiţiei nemaiexistând favorite certe. Însă asigură că echipa sa este pregătită să dea totul pentru a obţine o nouă mare performanţă. Şi Cristina Neagu, care a câştigat trofeul cu Buducnost în trecut, visează să repete isprava cu CSM

Închide ×